Ovaj oglas je istekao!

Poslovni prostor s izlogom, 130,20 m2, Metković, centar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Metković, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5807930

Cijena:
135.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Poslovni prostor s izlogom, 130,20 m2, Metković, centar
Poslovni prostor 130,20m2 u centru Metkovića

Ovaj poslovni prostor smjestio se na atraktivnoj i prometnoj lokaciji u samom centru Metkovića, uz obalu Neretve samo korak do glavnog trga.

Nalazi se u prizemlju poslovno-stambene zgrade s direktnim pristupom s glavne ulice i kompletno ostakljenim pročeljem.

Prostor ima neto korisnu površinu 130,20m2, a sastoji se od predulaza, prostora za rad sa strankama, četiri ureda, prostorije predviđene za trezor, dva toaleta, čajne kuhinje te dva hodnika koja kružno povezuju cijeli prostor.
Stražnji ulaz omogućava pristup prostoru s dvorišne strane.

Stambeno poslovna zgrada je izgrađena 1978. godine, a zadnju obnovu je imala 2000. godine. Iako prostor zadržava šarm tradicionalne arhitekture potrebno ga je potpuno renovirati, što daje priliku za prilagodbu prostora budućim poslovnim potrebama.

Ovaj prostor nudi izvanrednu priliku za razvoj različitih poslovnih djelatnosti na istaknutoj lokaciji. Može biti idealan za razne vrste uredskih prostora, banku, uslužne djelatnosti, ordinacije, turističke agencije, trgovine i slično.

Prostor je spojen na sve priključke, a svi paušalni iznosi se redovito plaćaju kao i iznos pričuve. Vlasništvo je uredno, a prostor je etažiran.

Parkiranje je osigurano na velikom besplatnom javnom parkingu preko puta zgrade, na suprotnoj strani ulice.

Metković, smješten na rijeci Neretvi u južnom dijelu Hrvatske, poznat je po svojoj bogatoj povijesno-kulturnoj baštini, lijepim krajolicima i blizini obale Jadranskog mora. Ovaj gradić ima autentičan šarm s tradicionalnim trgovima, šetalištima uz rijeku te živopisnom atmosferom koja odražava lokalni način života. Tradicionalne manifestacije oživljavaju grad tijekom cijele godine, a sve to čini Metković idealnim mjestom za život i investiranje.

Okolica Metkovića obiluje prirodnim ljepotama, uključujući deltu rijeke Neretve, a poznata je i po svojim plodnim poljima mandarina, naranača i limuna.

Kombinacija bogate kulturne baštine, netaknute prirode i blizina obale, čini ovu regiju poželjnom destinacijom, a poslovni prostor u centru Metkovića još primamljivijim.

Do Komarne i Pelješkog mosta je svega dvadesetak kilometara, a preko Pelješkog mosta do Dubrovnika je oko 100km.
Do Ploća se stiže za 20 minuta vožnje automobilom.

Gradovi u blizini: Ploče, Neum i Mostar (BiH), Vrgorac, Dubrovnik, Makarska