Poslovni prostor: Orljakovo, Ozalj, ugostiteljski, 450.30 m2 (prodaja)

HRVATSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVITAK (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Orljakovo, Žakanje, Karlovačka (Pogledaj na karti)

Telefon  01/4591-500

Oglas je aktivan od 15.12.2023.
Oglas pregledan: 1776 puta
Šifra oglasa: 5074809

Cijena:
44.131 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u kući
Tip poslovnog prostora: ugostiteljski lokal
Površina: 450,30 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 1990
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • 1. kat
Dodatno
Energetski certifikat
  • G
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Predmetna nekretnina je u naravi ugostiteljski objekt sa restoranom, kuhinjom i sanitarnim čvorovima u prizemlju, te prenoćištem od 12 jednokrevetnih soba na katu objekta građena oko 1990. godine. Prema upisu u posjedovni list na čestici se nalazi i dvorište površine 500 m2, te pašnjak površine 1.694 m2. Predmetni objekt je bruto površine cca 300 m2, a svojim južnim pročeljem naslonjen na stambeni objekt koji nije u vlasništvu HBOR-a i s kojim dijeli ulazni predprostor u potkrovlje objekta u kojem se nalaze spavaonice. Objekt nije u funkciji.

Jamčevina za ozbiljnost ponude iznosi 2.206,55 eura. Podatke za uplatu jamčevine i poziv na broj dostavit će se na upit.

Povrat jamčevine
Ponuditeljima koji ne uspiju kupiti predmetnu nekretninu jer njihova ponuda nije prihvaćena ili je HBOR odustao od prodaje, jamčevina za ozbiljnost ponude će se beskamatno vratiti u roku od 30 (trideset) radnih dana od obavijesti ponuditelju o odbijanju ponude ili odustajanju HBOR-a od prodaje nekretnine.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.
Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl.
Prodaja se vrši prema načelu 'viđeno-kupljeno' što isključuje naknadne prigovore kupca.
Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.
Ponuda se može dostaviti elektroničkom poštom, poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija održavanja i stjecanja imovine, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Kontakt email adresa je nekretnine(at)hbor.hr.
Kod poziva na kontakt telefon tražiti spajanje na prodaju nekretnina.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga