POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5795405

Cijena:
249.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: ulični lokal
Površina: 35,00 m²
Godina izgradnje: 1980
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje
Dodatno
Oprema
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažanamalo ribarsko mjesto,kameno je gnijezdo smješteno na obali moragdje se možete izgubiti u labirintugradskih ulicai uživati ​​uokusima domaće kuhinje. Na svakom koraku ovaj grad otkriva tri tisuće godina staru ljepotu.


Poslovni prostor se nalazi u pješačkoj zoni u staroj jezgri Fažane, što pruža odličnu vidljivost i pristupnost posjetiteljima.

Površina prostora iznosi 35m2, idealna za različite poslovne namjene kao što su frizerski salon, ured, ugostiteljski objekt ili trgovina.

Lokacija u centru omogućava jednostavan pristup posjetiteljima i potencijalnim kupcima, što dodatno povećava atraktivnost prostora.

Moguća je prenamjena prostora u stambeni objekt, što pruža dodatne mogućnosti za investitore ili vlasnike koji razmišljaju o iznajmljivanju ili životu u njemu.

Poslovni prostor je opremljen garderobom, WC-om i dnevnim otvorenim prostorom s izlazom na glavnu ulicu pješačke zone, što omogućava fleksibilnost u organizaciji prostora.

S obzirom na svoju lokaciju, veličinu i potencijalne namjene, ovaj poslovni prostor ili stambena jedinica nudi izuzetne mogućnosti za brz povrat investicije i uspješno poslovanje u budućnosti.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga