Ovaj oglas je istekao!

Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investiciju

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Arsenal, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5809251

Cijena:
294.364 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: uredski
Ulica: Ulica Marsovog polja
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje
Garaža
  • Parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u Puli: Prilika za investiciju

Poslovni prostor 87,09 m2, pogodnosti za dvije firme, Pula

U gradu Puli, u blizini turističkih atrakcija kao što su Amfiteatar, Arheološki muzej, te povijesni centar grada s brojnim kafićima, restoranima i trgovinama, smjestio se poslovni prostor.
Njegova lokacija nudi kombinaciju funkcionalnosti i privlačnosti za buduće vlasnike, idealno za razvoj uspješnog poslovanja koje cilja na širok spektar klijenata, uključujući lokalno stanovništvo i turiste.
Ovaj jedinstveni poslovni prostor proteže se na ukupno 87,09 m² neto korisne površine, nudeći otvoreni prostor sa galerijom. Prostor je projektiran s misijom na fleksibilnost, pružajući mogućnost za rad dviju različitih firmi zahvaljujući galeriji zatvorenog tipa, dostupnoj putem stepenica. Svaki dio prostora, uključujući i galeriju, opremljen je vlastitim sanitarnim čvorom, čime se dodatno potiče neovisnost i funkcionalnost različitih poslovnih poduhvata.
Karakteristike prostora uključuju velike aluminijske otvore koji osiguravaju obilje prirodnog svjetla, stvarajući ugodno radno okruženje. Zahvaljujući pažljivom održavanju, prostor se nalazi u odličnom stanju, spreman za prihvat novih poslovnih korisnika.
Pristup gradskom parkingu sa rampom osigurava lak pristup i dostupnost parking mjesta za vlasnike, zaposlenike, i klijente. Atraktivnost lokacije dodatno se pojačava blizinom ostalih poslovnih subjekata, čime se stvara dinamično poslovno okruženje pogodno za razvoj i rast.
Uzimajući u obzir sve ove faktore, lokacija ovog poslovnog prostora u Puli predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže strateški smješten prostor koji kombinira poslovni potencijal s bogatstvom lokalne kulture i povijesti, idealnu za podizanje poslovanja na viši nivo.