Poslovni i skladišni prostori s obiteljskom kućom, Pretoki

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pretoki, Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 07.06.2023.
Oglas pregledan: 444 puta
Šifra oglasa: 5298676

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u dvorištu
Tip poslovnog prostora: skladišni/radiona
Površina: 876,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Grijanje: Gradski plin
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se kompleks nekretnina u Pretokima, Sveti Ivan Zelina, koji se sastoji od velike obiteljske kuće GBP 445.17 m2, garaže i poslovnih zgrada, s naglaskom na prostor za poslovne i skladišne svrhe.

Obiteljska kuća je prostrana i prostire se na prizemlju, prvom i drugom katu te tavanu. Prizemlje kuće obuhvaća ulazni prostor, hodnik, izbu, kupaonicu, spavaću sobu, kuhinju s blagovaonicom, teretanu, spremište i ulaz u garažu. Na prvom katu nalaze se hodnik, toalet, kupaonica, prostrani dnevni boravak s galerijom i izlazom na manji dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja te izlaz na vanjsku nenatkrivenu terasu. Drugi kat čini hodnik, kupaonica, dvije spavaće sobe s izlazima na balkon te manja spavaća soba koja se trenutno koristi kao garderoba. Tavan pruža dodatni prostor za pohranu ili mogućnost prilagodbe prema potrebama.

Iznad garaže se nalazi vanjska nenatkrivena terasa s ulazom u prostrani i uređeni prostor za odmor, koji u produžetku vodi do još jedne vanjske nenatkrivene terase.
Nad jednom od poslovnih zgrada se prostire veliki i prostran neuređen prostor.

Kuća, garaža i sve poslovne zgrade su povezane unutrašnjim prolazima, što omogućava praktičnost i lako kretanje između objekata.
Vanjska stolarija je drvena s roletama, pružajući estetski ugodan izgled i mogućnost regulacije svjetla i privatnosti.
Kuća ima sve potrebne komunalne priključke, uključujući struju, vodu, plin i kanalizaciju. Grijanje je moguće ostvariti putem plina, lož ulja ili drva, a postoji i prisutnost dviju kotlovnica u sklopu jedne od poslovnih zgrada.

Uz kompleks kuće i poslovnih zgrada, prodaje se i jedna parcela površine 422 m2 te voćnjak površine 3018 m2. Ova dodatna zemlja pruža mogućnosti za proširenje poslovnog prostora ili potencijalne poljoprivredne aktivnosti.

Okruženje je karakterizirano obiteljskim kućama i prekrasnom prirodom s obiljem zelenila. Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za one koji žele kombinirati obiteljski život s poslovnim aktivnostima ili za one koji traže prostranu nekretninu s naglaskom na poslovne i skladišne potrebe.


Asistent agenta:
Ljubomir Srpak
Mob: 091 602 0914
E-mail: [email protected]



ID KOD AGENCIJE: 1973

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga