Peroj hotel s restoranom i pogledom na more

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 23.04.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5844906

Cijena:
1.050.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 900,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2002
Detalji poslovnog prostora
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Garaža
  • parkirno mjesto
Dodatno
Energetski certifikat
  • C
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Peroj, Hotel s restoranom i pogledom na more
Potrebna je adaptacija i uređenje.Peroj , u prodaji imamo Hotel s restoranom i bazenom a samo 500 metara od mora i plaže. Objekt je izgrađen 2002 godine, zadnja adaptacija je bila 2010 godine. U prizemlju se nalazi kuhinja s restoranom i pomoćnim prostorijama, u dvorištu je bazen. Na 1. i 2. katu nalazi se 12 soba , od kojih svaka ima svoju kupaonu i privatnu terasu.Hotel je opremljen centralnim grijanjem i klima uređajima.Osigurano parkiralište.
Peroj je maleno ribarsko i ratarsko naselje u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestilo se na zapadnoj obali Istre, svega kilometar udaljeno od obale i prekrasnih šljunčanih plaža. Administrativno pripada općini Vodnjan od kojeg je udaljen 6 kilometara. Peroj je bio poznato ljetovalište još u doba starih Rimljana kada se nazivao Praetoriolum (Casale Petriolo). Nakon pošasti kuge u 16. stoljeću mjesto je opustjelo sve do ponovnog naseljavanja u 17. stoljeću, kada ovdje dolazi 13 crnogorskih obitelji pravoslavne vjeroispovijesti. Danas u Peroju živi oko 800 stanovnika od kojih su većina potomci 13 crnogorskih obitelji i koji su do danas zadržali svoju kulturu i običaje. Tradicionalno su se bavili poljoprivredom, maslinarstvom i vinarstvom, te ribarstvom, međutim danas se ubrzano razvija turizam, a ljubazni mještani nude uslugu smještaja u kvalitetnim i udobnim apartmanima, sobama i kućama za odmor. Duge šljunčane plaže se protežu duž cijele obale mjesta i pogodne su za obitelji sa djecom. More je vrlo bistro i bogato ribom koju uz druge istarske specijalitete možete kušati u lokalnim konobama i restoranima.
S obzirom na likaciju i blizinu mora, ova nekretnina predstavlja dobru investiciju, uz malo renovacije i moderno uređenje, može postati visoko luksuzna destinacija za turizam.Vidite li se u ovakvom poslu!Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga