Pantovčak, Zgrada, 949.000,00 EUR

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pantovčak, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 11.04.2024.
Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 5828069

Cijena:
949.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Pantovčak, Zgrada, 949.000,00 EUR
PRODAJA, PROJEKT PANTOVČAK, Zagreb, 3 stana

Na jednoj od najekskluzivnijih lokacija u Zagreba, na svega 2 minute od centra grada, nalazi se ova moderno dizajnirana urbana vila u visokom roh-bau. Zahvaljujući prirodom zaštićenom smještaju na blagim padinama Pantovčaka i njegove park šume, izvrsnoj prometnoj povezanosti s ostatkom grada i luksuzno oblikovanom životnom stilu, ovaj projekt predstavlja zaista jedinstven izbor.

Stanje objekta: unutrašnjost i završni slojevi kompletno su uklonjeni, ostavljajući samo strukturu zidova. Ovo omogućava potpunu prilagodbu i modernizaciju prostora prema novim planovima i željama.

Dokumentacija: građevinska dozvola

Projekt: 3 luksuzna apartmana koji se protežu na 4,5 kata sa sljedećim tlocrtom:

1. dvoetažni stan ima impresivnih 292,82 m2. Prostrani raspored u prizemlju obuhvaća kuhinju, dnevni boravak, blagovaonicu sa izlazom na balkon s kojeg se pruža pogled na prostrani vrt, kupaonicu i spremište. Na drugoj etaži, koja se nalazi na prvom katu, glavna spavaća soba ima veliku kupaonicu i walk-in ormar. Na katu je dodatna soba, kupaonica i vešeraj. U ovom dijelu predviđena je i društvena prostorija koja se može urediti u ugodnu konobu, a s izravnim pristupom dvorištu i bazenskom području.

2. stan nalazi se na drugom katu, a proteže se na 109,36 m2. Predviđen je otvoreni tlocrt kuhinje, blagovaonice i boravka, 2 prostrane spavaće sobe, kupaonica, vešeraj sa idejom udobnosti i funkcionalnosti. Poseban ugođaj daje balkon s pogledom na dvorište.

3. stan nalazi se na trećem katu (penthouse) sa 91 m2. Predviđen je otvoreni tlocrt kuhinje, blagovaonice i boravka s izlaskom na balkon, 2 prostrane spavaće sobe, kupaonica i vešeraj.

Parkiranje: u potpunosti je riješeno na parceli, predviđeno je 7 parkirna mjesta.

Molimo da nas kontaktirate za više informacija o ovom projektu, dokumentaciji i tlocrtima.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga