MANDRE-Pansion + najveći apartman bruto površine 745 m2

BASICS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kolan, Pag, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/2308-080, 099/230-8082

Oglas je aktivan od 04.03.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5770727

Cijena:
1.090.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 745,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2017
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Dodatno
Energetski certifikat
  • A
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

 
Mandre na otoku Pagu su turističko mjesto u ekspanziji, jedno od najposjećenijih mjesta nakon Novalje od koje je udaljeno 15 min vožnje. Za razliku od drugih mjesta na Pagu, ima podosta zelenila (javni park koji se nalazi u borovoj šumi  gdje je smješten dječji kutak sa rekvizitima, mini sportski centar na otvorenom, lučica sa pristaništem za manje turističke i ribarske brodove, nekoliko restorana, kafića. Aktivan je i društveni život, organiziranjem koncerata, ribarskih večeri, te je mjesto vrlo primamljivo za goste.  Pogodno je za ljubitelje hodanja, bicikliste kao i planinare (česti odlazak turista je na Sveti Vid).
Mandre su smještene na južnoj strani otoka Paga s prekrasnim pogledom na Silbu i Olib te na otočiće Maun i Škrdu. Uzduž mjesta proteže se plaža s bistrim morem, šljunčano-kamenim plažama te kućama okruženim bujnom i održavanom vegetacijom. Jedno je od omiljenih turističkih mjesta obiteljskog turizma domaćih i stranih posjetitelja.
   U ovom lijepom mjestu prodajemo pansion i najveći apartman u poslovno-turističkom objektu. Pansion je smješten u prizemlju i suterenu. Udaljen je 200 m od mora i šetnice koja se proteže duž mjesta. Oznake je Comfort, a čine ga šest moderno uređenih soba kategoriziranih sa četiri zvjezdice. Opremljene su klima uređajima, mini-barom i LCD televizorima sa satelitskim kanalima. 
Osim iz unutarnjeg prostora u suteren se može ući sa strane vrta, te je s te strane okružen staklenim stijenama koje čine dovoljno dnevnog svjetla u teretani i igraonici, a osim toga tu se nalaze konoba i vinoteka, sauna, ženski i muški toalet s predprostorom, sobe, kupaonice, ostava i natkriveni prolaz.
U prizemlju se nalazi recepcija i prostor za goste, pet soba, četiri kupaonice, dva predprostora, točionik i čajna kuhinja. Pansionu pripada i recepcija sa prostorom za goste, manjom kuhinjom i pomoćnom prostorijom.  Iz tog dijela se izlazi na teresu gdje je sunčalište površine 73,44 m2 i bazen površine 9x4,5m, dva vrta te dvorište. Prodajna površina zatvorenog dijela pansiona je 220,76 m2. Pansionu pripada šest etažiranih parkirnih mjesta.
Također u istom objektu prodajemo i četverosoban apartman u potkrovlju i galeriji površine 88,69 m2 sa velikom terasom površine 44,9 m2 na kojoj se nalazi jacuzzi s vlastitim sunčalištem i panoramskim pogledom na samo mjesto, te okolne otoke. Uz ovaj apartman etažirana su tri parkirna mjesta kao njegov sastavni dio. Stanu kao dodatni dio pripada fitness 23,22 m2, igraonica 18,61 m2, vinoteka, konoba površine 60,48 m2.
Kupnjom ovih nekretnina kupac ne kupuje samo vrijednu nekretninu već i uhodan posao.
Tehnički opis:
Konstrukciju čine nosivi zidovi od armiranog betona i opeke debljine 25 cm, međukatne armirano betonske ploče, armirano betonske grede te horizontalni i vertikalni serklaži. Vanjska stolarija je PVC profil s IZO lowE staklom, vanjska pročelja su obložena toplinskim fasadnim sustavom.
Dokumentacija uredna (vlasnički list i uporabna dozvola)
Cijena: 1.090.000 eura
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV i uključuje izradu kompletne kupoprodajne dokumentacije, upis vlasništva, prijenos režija.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga