KRNJEVO, caffe bar na frekventnoj lokaciji

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krnjevo, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/735-8459, 051/858-544

Oglas je aktivan od 17.11.2023.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5527656

Cijena:
130.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: ugostiteljski
Površina: 53,00 m²
Broj soba / prostorija: 2
Grijanje: Gradski plin
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje

Opširnije o oglasu

Cafe bar koji se prodaje u stambenoj zgradi ima jedinstvenu kombinaciju prostora koja pruža raznolike mogućnosti korišćenja. Smješten je u prizemlju zgrade, što olakšava pristup posjetiteljima.

Opisujući unutrašnjost cafe bara, prostorija je prostrana i dobro osvijetljena, stvarajući ugodnu atmosferu za goste. Kombinacija stolova i stolica omogućuje različite konfiguracije, prilagodljive kako bi zadovoljile potrebe različitih skupina posjetitelja - od parova do većih društava.

Zidovi cafe bara mogu biti ukrašeni umjetničkim djelima, postavkama ili fotografijama koje stvaraju toplu i ugodnu atmosferu. Veliki prozori pružaju prirodnu svjetlost i pogled na vanjski prostor, dodajući dodatnu dimenziju prostoru.

Prostor može lako poslužiti kao stambeni prostor jer ima sanitarni čvor čime se olakšava transformacija u funkcionalan stan. Kupatilo bi se moglo modernizirati prema potrebama potencijalnog kupca, pružajući udobnost i praktičnost.

U sklopu prostora postoji lođa od 24m2 koja može poslužit kao zimski vrt poput terase gdje posjetitelji mogu uživati u svježem zraku. To može biti dodatni privlačan element, posebno u toplijim mjesecima.

Ukupno gledajući, ovaj cafe bar predstavlja priliku za raznolike poslovne modele, bilo da se zadrži kao ugostiteljski objekt ili da se transformira u stambeni prostor. Njegova lokacija u prizemlju stambene zgrade dodatno povećava njegov potencijal za uspjeh i raznoliku klijentelu.
Za sva dodatna pitanja stojim na raspologanju.

ID KOD AGENCIJE: 1864

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 91 7358 459
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga