ISTRA (PIČAN) - MOTEL SA 70 LEŽAJA POVRŠINE 1025.55m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pićan, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas je aktivan od 19.04.2023.
Oglas pregledan: 552 puta
Šifra oglasa: 5253123

Cijena:
2.060.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 1.025,55 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 1968
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Dodatno
Dozvole
  • vlasnički list
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

Tel.: 095/564 7500 (Tomislav)
[email protected] 
Prodaje se odličan motel na području istarske županije, u malom, višestoljetnom gradiću Pićan, bogate materijalne i kulturne baštine.
Pićan je malo mjesto na uzvisini s kojeg se pruža predivan pogled na okolna mjesta, vinograde, maslinike i Učku, a nalazi na pola puta između dva veća grada u Istri - Pazina i Labina.Na samo 6 kilometara od Pićna smjestio se ovaj novoadaptirani motel s kapacitetom smještaja za 70 osoba. Od mora je udaljen cca 10km.Objekt je izgrađen 1968.-e godine, a 2022.-e godine je u potpunosti renoviran (sve je novo osim armirano-betonske konstrukcije; nove instalacije vodovoda, kanalizacije, centralno, klime, elektroinstalacije).
Objekt ima dizalice topline koje smanjuju trošak električne energije, solarne panele za toplu vodu i plan je izrada električne centrale za proizvodnju struje na najvišoj terasi.
Motel se ukupno sastoji od 9 dvokrevetnih soba s kupaonicom te 20 dvokrevetnih soba koje zajedno imaju četiri sanitarna čvora.
Ulaskom na glavni ulaz dolazimo na recepciju koja se nalazi u prostranom hodniku koji najprije vodi do 6 soba, svaka s 2 jednokrevetna ležaja i televizorom. Zatim dolazimo do velike spavaonice s 12 jednokrevetnih ležaja. U nastavku hodnika nalaze se sanitarni čvorovi, još 2 sobe sa po 2 ležaja te blagovaonica s nekoliko stolova iz koje izlazimo na prostranu terasu.U prizemlju se dodatno nalazi još 9 soba sa po 2 jednokrevetna ležaja. Svaka od tih soba ima televizor te vlastitu kupaonicu, a u nastavku hodnika se također nalaze zajednička kuhinja i blagovaonica, čija vrata vode natrag na recepciju.Unutarnjim stepenicama penjemo se na kat na kojem se s lijeve strane nalazi veliki zajednički sanitarni čvor, a s desne strane još 12 soba, svaka s dva jednokrevetna ležaja i televizorom. Hodnik vodi na prostranu terasu, idealnu za upijanje sunčevih zraka.Ulaz u prizemlje moguć je sa glavnog ulaza, te još jednog dodatnog ulaza s bočne strane objekta.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga