Hotel - Kaštela 630 m2 + građevinsko zemljište - top ponuda

AGENCIJA AJDUK, obrt za posredovanje i promet nekretnina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kaštel Štafilić, Kaštela, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/272-5770, 021/848-208

Oglas je aktivan od 29.09.2023.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5472545

Cijena:
1.700.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 630,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 1996
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Dodatno
Energetski certifikat
  • U izradi
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se hotel u Kaštelima na odličnoj lokaciji, udaljen 150 m od mora i 1km od aerodroma Split - Resnik. Ukupna površina hotela iznosi 630 m2 na tri etaže, na parceli od 1564 m2. U prizemlju se nalazi recepcija, veliki hodnik, mala dvorana, sanitarni čvor, restoran sa unutarnjim i vanjskim prostorom , kompletno opremljena kuhinja te skladište i soba za osoblje. Na prvi kat se ide unutarnjim stepeništem, a na kojem se nalaze 4 dvokrevetne sobe i 2 trokrevetne sobe sa zajednikčkim hodnikom. Svaka soba ima svoj balkon te je kompletno opremljena, klimatizirana te svaka soba posjeduje vlastitu kupaonicu. Na drugom katu se nalazi 1 dvokrevetna sobe, 4 trokrevetne sobe + 2 pomoćna ležaja, također sobe su opremljene i imaju vlastiti balkon. 
Hotel posjeduje novi vanjski lift (2022. godina), parking za 19 vozila, cijelo dvorište je ograđeno kovanom ogradom i trenutno je bez ulaganja. Cijela vanjska terasa od caffe bara i restorana je natkrivena i pruža ugodan boravak i intimu. 
Hotel radi cijele godine i u dosadašnjem vijeku djelovanja zabilježio je odlične rezultate (kategorizacija sa 3 zvjezdice). Zbog blizine aerodroma i mora omogućuje se rad tokom cijele godine.
Napomena: na presotalom dijelu zemljišta koje je građevinsko ishodovana je pravomoćna građevinska dozvola za rekonstrukciju postojećeg objekta i gradnju novog u površini od 700 m2 sa unutarnjim bazenom što bi onda činilo ukupno 23 sobe. Očekuje se značajni iznos dobivanja sredstava iz EU fondova za ovaj posao oko rekosntukcije/nagodradnje uz kvalitetan investicijski plan.
Dokumentacija je uredna i čista. Za sve detalje obratite se u ured agencije. Molimo samo ozbiljne ponude.  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga