Ovaj oglas je istekao!

Zakup, Ured, Centar- Mažuranićev trg, 50,65m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 5860424

Cijena:
825 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Zakup, Ured, Centar- Mažuranićev trg, 50,65m2
Zakup, Ured, Centar- Mažuranićev trg, 50,65m2

Iznajmljuje se poslovni prostor od 50,65m2 na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba, na Mažuranićevom trgu tik uz Hrvatsko narodno kazalište. Nalazi se na 2.katu zgrade s liftom te se sastoji od dvije uredske prostorije, sanitarnog čvora, funkcionalne kuhinje te balkona.

Dva odvojena prostora omogućuju diskretnu organizaciju sastanaka ili individualnog rada, dok skrivena kuhinja u ormaru pruža praktičnost bez narušavanja estetike prostora. Prostor je nenamješten izuzev spomenute opremljene kuhinje. Poslovni prostor posjeduje klima uređaj koji omogućuje ugodan boravak tijekom ljetnih dana te je grijanje centralno plinsko. Manja uredska prostorija sadrži spremišni prostor za manje stvari. Prostor je u odličnom stanju te je uredno održavan, dok je kupaonica renovirana.

Smješten je na odličnoj lokaciji uz tramvajske stanice i ostale sadržaje. . Iako nema vlastiti parking, mogućnost parkiranja je dostupna u neposrednoj blizini (naplata, zona 1.). U vlasništvu je pravne osobe te cijena najma uključuje PDV. Ova izvrsna ponuda predstavlja sjajnu priliku za poslovne subjekte koji traže kvalitetan prostor na prestižnoj lokaciji u samom središtu Zagreba.