Zakup/najam u Zagrebu, sami birate svoj posl. prostor, Bez provizije

Euro-Interijeri (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kanal, Trnje, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3734-793

Oglas je aktivan od 17.01.2024.
Oglas pregledan: 398 puta
Šifra oglasa: 5608243

Cijena:
229 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: uredski prostor
Površina: 30,00 m²
Grijanje: plin etažno
Godina izgradnje: 2008
Režije: u cijeni najma
Ulica: Petra Hektorovića
Detalji poslovnog prostora
Stanje nekretnine
  • dobro
Namještenost
  • namješteno
Blizina javnog prijevoza
  • Da
Garaža
  • podzemna garaža
Oprema
  • internet
  • telefon
  • video nadzor
  • alarmni sustav
  • portafon
  • zaštitarska služba
  • klima uređaj
  • prilag. osobama s invalidetom
  • lift

Opširnije o oglasu

Zakup poslovnog prostora grad Zagreb, Grand Centar, Hektorovićeva ulica

ZAKUPOPRIMAC NE PLAĆA AGENCIJSKU USLUGU!

Uredi za zakup u Zagrebu, Hektorovićeva ulica. Među najvećim i najjačim poslovnim centrima u Zagrebu sa svim respektabilnim tvrtkama. Režije su uračunate u cijenu ureda, kao i usluge tajnice. Dodatne usluge su po potrebi korištenje konferencijske sale, lounge bara, opremljene kuhinje (kava, čaj, sokovi), neograničenog interneta i parkinga u garaži. Budite i Vi dio tog elitnog poslovnog okruženja u Zagrebu.
Svoje poslovanje smjestite u vrhunski uredski prostor u srcu prosperitetnog poslovnog središta
Uselite svoj tim u moderan poslovni dom u prestižnom uredskom prostoru u Centru Grand smještenom u srcu prosperitetne Zagrebačke poslovne četvrti. Uz karakteristično zakrivljeno staklo i prozore koji se prostiru od poda do stropa uživat ćete u suvremenom, kreativno dizajniranom radnom prostoru ispunjenom prirodnim svjetlom.
Budući da je centar smješten u blizini glavnog autobusnog kolodvora i glavne prometnice koja vodi do Zračne luke Franjo Tuđman, riječ je o savršenoj lokaciji za posjete vaših klijenata. Nakon posla uživajte u šetnji avenijama duž kojih se prostiru drvoredi uz koje ćete zaboraviti na posao ili posjetite neki od mnogih popularnih muzeja u središtu grada.

Cijene ureda na toj lokaciji su od 229 € mjesečno, no nude se i druge kombinacije. Fleksibilni, potpuno prilagodljivi najam ureda dostupni su na sat, dan ili onoliko dugo koliko vam je potrebno.
Cijene ovise o periodu najma i vrsti ureda (bez prozora, prozor).
Ako tražite lijepo dizajniran uredski prostor za iznajmljivanje, nudimo pogodan prostor za bilo koju veličinu tima i dolazi s potpunom uslugom. Tako da se možete usredotočiti na razvoj svog poslovanja bez ometanja. Trebate li nešto kratkoročno, dugoročno ili želite imati fleksibilan pristup, ovo je rješenje za najam uredskog prostora koje vam odgovara.
Tražite potpuno opremljen, privatni uredski prostor za najam? Mjesto gdje možete zatvoriti vrata i usredotočiti se na ono što radite najbolje? Možemo ponuditi vašoj tvrtki uspostavljenu bazu koja je spremna za useljenje i može stati u bilo koju veličinu tima. Prekrasno dizajnirani i potpuno podržani, privatni uredi također vam omogućuju pristup kuhinjskim prostorima, sobama za sastanke i našoj globalnoj mreži poslovnih salona.
Zašto ne biste dizajnirali prilagodljiv uredski prostor koji je savršeno u skladu s brendom vaše tvrtke? Promijenite izgled i konfigurirajte dizajn ureda kako bi odgovarao potrebama vašeg tima. Zatim dodajte logotip tvrtke i robnu marku. Čak i ispunite prostor svojim izborom namještaja, tehnike i opcijama za pohranu. Mnoge opcije 'Dizajniraj svoj ured' uključene su u cijenu, tako da je ovo isplativ način prilagođavanja dizajna ureda vama.

Zašto ne biste iznajmili ured za dan kada se vi ili vaš tim trebate negdje usredotočiti? Dnevni uredi su privatni, fleksibilni i bez muke te sadrže sve što vam je potrebno da odmah počnete raditi. Uključujući poslovni WiFi i ergonomski namještaj.
Dakle, želite li samo isprobati servisirani ured za veličinu ili trebate kratkoročnu bazu za projekt, mi imamo odgovor. Naravno, ako vam ne treba ured na cijeli dan, pomoći će vam i opcija najma uredskog prostora po satu.

Tu su i članski paketi koji nude vrhunsku fleksibilnost. Daju vam pristup salonima, coworking prostorima i uredima kada ih trebate. A uz dodatnu pogodnost sveobuhvatnog mjesečnog troška, fleksibilan rad nikada nije bio lakši.

Molimo upit pošaljite mailom uz navedeno ime i prezime, broj telefona za kontakat i ime firme (ukoliko postoji)

ZAKUPOPRIMAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU/USLUGU!

Više od 25 godina iskustva u poslovanju nekretninama garancija je da nam se obratite s punim povjerenjem!


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga