Zagreb, Rudeš, uredski poslovni prostori

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rudeš, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 17.03.2023.
Oglas pregledan: 1028 puta
Šifra oglasa: 5225351

Cijena:
1.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: uredski prostor
Površina: 100,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2012
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

Zagreb, Rudeš, uredski poslovni prostori
U zapadnom dijelu grada, izdaju se u zakup uredski poslovni prostori u sklopu poslovnog kompleksa čiji je ukupni kapacitet 30.000 m2 prostora za zakup te 698 garažnih i parkirnih mjesta. Uredi su opremljeni dvostrukim kompjuterskim podovima. Stropovi su spušteni sa integriranim sustavom stropnog grijanja i hlađenja. Prolaz u zgradi se kontrolira beskontaktnim karticama. Zakupoprimci imaju 24 satni nadzor nad svim tehničkim sustavima i 24 satno osiguranje. Kompleks je građen prema najvišim standardima zaštite od potresa. Modularnost omogućava prilagodbu prostora prema potrebama zakupoprimaca. U sklopu poslovnog kompleksa posluju caffe bar te restoran koji su na raspolaganju zakupoprimcima i njihovim posjetiteljima.
Zbog dinamike zakupa uredskih prostora u poslovnoj zgradi te činjenice da su uredi modularni, potrebno je provjeriti trenutnu dostupnost slobodne površine.
U neposrednoj blizini poslovnog kompleksa se nalazi stanica gradskog javnog prijevoznika, nekoliko osnovnih škola i dječji vrtić, trgovački centri, poslovnice banaka i fitness centar.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga