Zagreb, Buzin, uredski poslovni prostori, parking

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 30.09.2022.
Oglas pregledan: 1000 puta
Šifra oglasa: 5078212

Cijena:
2.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: uredski prostor
Površina: 912,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2002
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema
  • telefon
Dozvole
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Zagreb, Buzin, uredski poslovni prostori, parkingU poslovnoj zgradi u zagrebačkom prigradskom naselju Buzin, izdaju se u zakup uredski poslovni prostori na prvoj etaži zgrade. Ukupna površina svih ureda je 912 m2 no moguće je zakupiti prema potrebi i znatno manju površinu. Prema trenutnom rasporedu, na prvomkatu se nalazi ukupno 20 uredskih soba uključujući sanitarne čvorove te čajnu kuhinju. Zgrada je opremljena liftom.
Zbog dinamike zakupa uredskih prostora u poslovnoj zgradi te činjenice da su uredi modularni, potrebno je provjeriti trenutnu dostupnost slobodne površine.
Cijena zakupa je 8€/m2 a režije se plaćaju fiksno 6 € /m2 mjesečno. Moguć je i najam parkinga koji iznosi 50€ mjesečno po vozilu.Poslovna zgrada je smještena u novozagrebačkoj poslovnoj zoni, u neposrednoj blizini zračne luke, većeg trgovačkog centra, restorana, hotela, dječjeg vrtića i osnovne škole, zagrebačke obilaznice i javnog prijevoza ( autobus, vlak). Do središta Zagreba je potrebno svega 15 minuta vožnje osobnim vozilom.Ova nekretnina je idealna za pravnu osobu koja treba urede kojima blizina obilaznice omogućuje dobru prometnu povezivost s ostatkom Hrvatske i okolnim državama a istovremeno se nalazi u blizini svih relevantnih institucija u metropoli.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga