Miramarska, posl. prostor, 104 m2, 2 izloga

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trnje, Grad Zagreb

Telefon  091/165-3252

Oglas je aktivan od 01.08.2023.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5362777

Cijena:
1.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: uredski
Broj soba / prostorija: 4
Grijanje: Gradski plin

Opširnije o oglasu

MIRAMARSKA, POSLOVNI PROSTOR, 104 m2, 2 ULAZA, 2 ETAŽE, 4 PROSTORIJE, 2 ULAZNA IZLOGA, 2 PARKIRNA MJESTA

ODLIČAN POSLOVNI PROSTOR! IZVANREDNA FREKVENTNA LOKACIJA! MOGUĆNOST ZAJEDNIČKOG NAJMA!

Iznajmljujemo na dulje vrijeme poslovni prostor u prizemlju poslovno stambene zgrade, na izuzetno frekventnom mjestu, odličnom za poslovanje. Okrenut je na dvorišnu, zapadnu stranu pa gleda ogromnim staklenim stijenama na: šetnicu, prolaz, terase 2 caffe bara i parkiralište u pozadini. Do sada je bio uredski poslovni prostor. Ima 2 ulaza i 2 etaže te stakleni zid-izlog cijelom dužinom i visinom fronte. Izlog prema potrebi i željama može biti u cijelosti zasjenjen aluminijskim roletama. Kvadratura 2 donje prostorije je 17 m2 i 35 m2, svaki od ovih prostora ima svoj stakleni ulaz izlog s aluminijskim roletama, ali su povezani i unutarnjim vratima. Iz desnog većeg prostora vode metalne stepenice na gornju etažu, gdje su 2 identična prostora kao i dolje spojena unutarnjim vratima.
Grijanje je centralno plinsko iz zajedničke kotlovnice zgrade, a svaka prostorija ima i klima uređaj, 4 ukupno koji su uredno servisirani. U prostorijama ostaju veliki stolovi ili se po dogovoru mogu maknuti.
U prostoru nekoliko metara udaljenom od ovog lokala nalaze se: kuhinja i 2 toaleta. Ukoliko najmoprimac želi, vlasnik može unutar poslovnog prostora napraviti sanitarni čvor, odnosno toaletni prostor.
Uz ovaj poslovni prostor idu i 2 vanjska parkirna mjesta s druge strane zgrade. Do ulaza lokala moguće je doći i s većim vozilima: kombi, kamion... kroz prolaz zgrade. A za potrebe parkiranja više automobila u okruženju su podzemne garaže u kojima se mogu dobiti jeftinije mjesečne parkirne kartice, kao i jeftinije mjesečne parkirne karte za vanjska parkirna mjesta uz dokaz o lokaciji poslovnog prostora.
Za sva pitanja, razgled i najam prostora javite se na:

091 1653 252

Šifra objekta: iro-517

Kontakt: Ured agencije, [email protected], +385 91 165 3252

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga