Balansiranje - uravnoteživanje - centriranje rotora malčera kod Vas na traktoru

boskodabelic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb

Telefon  091/587-8859, 01/3772-207

Oglas je aktivan od 10.09.2021.
Oglas pregledan: 2962 puta
Šifra oglasa: 3905731

cijena: 800 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

BALANSIRAM :

Rotore malčera, ventilatora, bitera, banzeka, freza, remenica i svih ostalih rotora kod Vas na licu mjesta bez obzira na veličinu rotora. Balansiranjem se bavim preko 35 godina. Znanje sam stekao u Institutu "JUGOTURBINA- Karlovac, gdje sam i magistrirao na vibracijama strojeva. Koristim najmoderniju digitalnu opremu firme "National Instruments-USA" koja je povezana s laptopom. Osim balansiranja odmah vršim i dijagnostiku kvara stroja npr. oštećenost ležajeva, ovalnost ili zračnost kućišta ležajeva. Također dijagnosticiram i iskrivljenost rotora npr. kod malčera. Učestvovao sam u osposobljavanu djelatnika za uravnoteživanje rotora malčera u " INO-Brežice " "Gramip Dubrava " tako da sam detaljno upoznat s problematikom balansiranja malčera i ostalih rotora.
Instrumentacija mjeri u realnom vremenu ponašanje cijele konstrukcije i prikazuje svojstvene parove konstrukcije (vibracijsku brzinu i svojstvenu vrijednost - rezonanciju) što omogućava otkrivanje možebitnih napuknuća rotora ili konstrukcije i prikazuje trenutačni položaj vektora debalansa za svaki pojedini broj okretaja rotora kojeg se balansira.
Na dijagramima se prikazuje početni i trenutni vektor vibracijske brzine te vektor postavljenog utega na rotor što omogućava vrlo jednostavno uravnoteživanje mjerenog rotora.
Prije obrazloženi pristup omogućava uspješno balansiranje rotora u svojim ležajevima preko 99 %., a koji se inače ne bi mogli uravnotežiti na stroju ili koristeći zastarjelu vibrodijagnostičku opremu.
Pogladati priloženi video.
Za detalje možete nazvati na :

mobitel: 091 587 88 59
fiksni telefon ured : 01 3772 207
ili posjetiti web stranicu : www.dabel.hr
Popis usluga:

Balansiranje rotora malčera, ventilatora, banze
Otkrivanje nedostataka-kvarova
Predlaganje potrebnih dorada-izmjena konstruk

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh