Ovaj oglas je istekao!

Trešnjevka, jednokrevetna soba u kući za studente ili mlađe zaposlene

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/330-0331

Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 4379603

Cijena:
155 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u kući
Površina sobe: 16,00 m²
Namještenost: namješteno
Režije: posebno
Ulica: Dinarska
Dostupno od: 01.06.2020.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Slobodna je jedna jednokrevetna soba u kući s 5 soba namijenjenoj zaposlenim samcima ili studentima i studenticama, uz zajedničko korištenje kuhinje, boravka, balkona, spremišta za bicikle.
Kuća se sastoji od 5 soba, dvije dvokrevetne i tri jednokrevetne sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Oprema : Wi-Fi, perilica za rublje, daska za glačanje, stalci za sušenje rublja, usisavač i pribor za čišćenje. Zajednička kuhinja sadrži perilicu za posuđe, hladnjak sa zamrzivačem, ploča za kuhanje, pećnica, suđe i posuđe. Svaka soba je opremljena s krevetom, pisaćim stolom i stolicom, garderobnim ormarom, prekrivačem i jastukom. Cijena najma jednokrevetne sobe je 1.200 kuna, u cijeni najma nisu uključene režije i čišćenje, a stanar treba imati svoju vlastitu posteljinu.
Kuća je smještena u naselju obiteljskih kuća na Trešnjevci, u mirnom i sigurnom dijelu grada, dvije minute do okretišta tramvaja br. 12, 9 i 3. Uz okretište tramvaja nalazi se banka, pošta, Konzum, Müller, Mlinar, a u neposrednoj blizini je dvorana, teretane i nogometno igralište. Uz okretište se nalazi autobusna stanica za Prečko, Jankomir, Strmec i Samobor.
Stanar dobiva ugovor o najmu uz mogućnost prijave boravišta, ako je potrebna.
Prijave i informacije na mail : student.treš[email protected] ili na broj telefona 091/3300331