Ovaj oglas je istekao!

Tomatis neuroauditivna stimulacija - za djecu i odrasle

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb

Telefon  095/364-4266

Oglas pregledan: 255 puta
Šifra oglasa: 4778190

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Što je Tomatis® metoda?
Znate li da ono što mozgu najviše treba jest stimulacija? Više od 80% stimulacija dolazi upravo iz našeg uha. Bilo da ste budni ili spavate, vaše uho konstantno bombardira mozak raznim stimulusima. Mnoge osobe dobro čuju ali loše slušaju. Uho nije samo organ za slušanje, nego određuje i vaš balans, ritam i koordinaciju. Tomatis® metoda je pedagoška neuroauditivna stimulacija upravo središnjeg živčanoga sustava, a bazira se na koštanoj i zračnoj provodljivosti zvuka. Na taj način „treniramo“ mozak da pravilno analizira zvučnu poruku.

Tomatis® terapije
Terapije izvodi certificirana Tomatis praktičarka. Ovisno o potrebama i poteškoćama djece i odraslih osoba, izrađujemo individualizirani program slušanja. Ciklus terapije traje 14 dana. Dnevno trajanje terapije varira od 60 do 80 minuta. Preporučamo provesti barem tri ciklusa terapije.

Područja primjene Tomatis® metode
Metoda je pogodna za primjenu kod poremećaja učenja, govora i pažnje, emocionalnih, afektivnih i motoričkih poremećaja, poremećaja iz autističkoga spektra, ADD/ADHD, Down sindroma, učenja stranih jezika, pripreme za trudnoću, osobnog razvoja. Metoda se primjenjuje kod djece i odraslih. Nadopunjuje mnoge terapijske intervencijske metode (primjerice logopedsku, psihološku i dr.).
Za više informacija o Tomatis® metodi posjetite www.tomatis.com

Plaćanje fleksibilno, prema dogovoru.