Dvije pumpe za jacuzzi Lay Z Spa Miami i puno opreme

ninokristofic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mala Subotica, Međimurska

Telefon  098/167-4913

Oglas je aktivan od 10.04.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5781472

Cijena:
250 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Prodajem dvije potpuno ispravne pumpe za jacuzzi Lay Z Spa Miami (proizvođač Bestway). Nisam provjeravao, ali možda odgovara i za neke druge modele. Pumpe su sive, jedna je jajolikog oblika, druga kvadratnog. One su u funkciji pročišćavanja vode, zagrijavanja vode (do 40 °C), puštanja mjehurića (masaže).

Sve na njima funkcionira. Uz njih ide i pokrov za taj isti jacuzzi, kao i kemija koja se dodaje unutra, klor, za regulaciju ph i slično. Također, dajem i neke rezervne dijelove za sam bazen, kao što su crijeva, poklopci, dispenzer za klor, filteri, podvodno svjetlo za jacuzzi, itd. Prodajem sve u kompletu što se vidi na slikama (samo kemije ima u vrijednosti od preko 50€). Na naljepnicama na slikama se vide specifikacije za svaku pumpu.

Dakle, ovdje NIJE uključen sami bazen (kao što sam napisao, samo pokrov), a bazen možete kupiti najjeftinije ovdje: https:/amzn.to/3IvI63W

Uz to kupite ove dvije pumpe s pripadajućim stvarima koje nudim (jedna može biti za rezervu) i imate potpuno novi jacuzzi spreman za korištenje - dakle, ukupni ulog je cca. 430€ (dok je novi u dućanu oko 600€ do 700€ s jednom pumpom, bez pokrova i bez svih ovih dodataka).

Besplatna dostava na području Međimurja i Varaždina.

Tagovi: jacuzzi / jacuzi / đakuzi / djakuzi / bazen / bazeni / jacuzziji / kupanje / ljeto / zima / proljeće / jesen / uživanje / voda / topla voda / zagrijavanje vode / terasa / dvorište / hidromasaža / hidromasažni bazen

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga