Ovaj oglas je istekao!

4x samoljepljiva brava – zaštita ladica i vrata ormarića

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 276 puta
Šifra oglasa: 5034247

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

4x samoljepljiva brava – zaštita ladica i vrata ormarića
SIGURNO – ne samo da štitite male prste od slučajnog cinga. To je također idealan način zaštite od otvaranja namještaja koji sadrži opasne predmete za dijete - na primjer, ladice s noževima. Isječak se neće otvoriti bez ispravnog pritiska, čuvajući sadržaj ormarića / ladice sigurnim. Snažna i izdržljiva dvostrana traka vrlo je dobro zalijepljena za površinu, zahvaljujući činjenici da se blok ne skida kada se slomi.
UNIVERZALNA UPOTREBA – sigurnost će raditi gdje god se bavimo otvaranjem ormara, ladica i sustava kliznih vrata. Brava se može koristiti u ormarima, kao iu walk-in ormarima, ormarima u sobama / kuhinji ili u garaži.
JEDNOSTAVNA UGRADNJA - za sastavljanje brave ladice nisu potrebni alati. Dovoljno je očistiti površinu ormara / ladice i desmote ga, a zatim zalijepiti zaštitu ormara. Zalijepite bravu jednim dijelom na vrata, a drugim na zid ormarića /ladice.
NEPODOBAN PRISTUP ODRASLIH – sadržaju namještaja, bez uklanjanja zaštite. Samo pritisnite zaštitu na pravom mjestu i isječak će se otvoriti. Nakon uklanjanja potrebne dodatne opreme iz ormara / ladice, dovoljno je zatvoriti zaključavanje ladice i ladicu kako bi ponovno izvršili svoju funkciju.
SPECIFIKACIJE - boja: bijela; dimenzije: 7,5x4cm; težina po komadu: 26g; komplet: 109g.