Ovaj oglas je istekao!

Maska za automatsko zavarivanje - karbonska

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 273 puta
Šifra oglasa: 5028027

Cijena:
29,20 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Ova kaciga za zavarivanje prikladna je za gotovo sve primjene i omogućuje vam da uvijek imate slobodne ruke. Zatamnjivanje, odnosno stupanj zatamnjenja, može se postaviti od DIN 9 do 13. To je posebno važno jer različiti procesi zavarivanja imaju različite razine svjetline. Uz ovih pet razina zaštite, kaciga nudi i razinu brušenja. Prednost ovoga je što se kaciga više ne mora skidati tijekom poliranja zavara, a vizir više ne potamni kada se postavi ova razina.

Zahvaljujući kontroli osjetljivosti, kaciga za zavarivanje uspijeva prilagoditi osjetljivost senzora na ambijentalnu svjetlost. Trepćuće svjetlo ili ekstremna sunčeva svjetlost više ne utječu na fotoćelije kacige.

Kaciga također ima postavku odgode. To je neophodno kako ne biste zasljepili oči trenutnim osvjetljenjem. Ova funkcija odgode omogućuje vremensku odgodu pri prelasku s tamnog na svjetlo

kacigu za zavarivanje napajaju visokokvalitetne solarne ćelije i AAA baterije koje je lako zamijeniti. Baterija se može zamijeniti BEZ alata za manje od minute.

Naša dizajnirana kaciga za zavarivanje ima vidno polje od 93 x 42 mm i radi na solarnu energiju i baterije. Kaciga za zavarivanje može se koristiti za najčešće postupke zavarivanja (npr. TIG, MIG/MAG, CO2, zavarivanje elektrodama, zavarivanje plazma, rezanje plazma itd.), ali nije prikladna za lasersko i autogeno zavarivanje.

Također ima veliki filter koji se može izravno i jednostavno zamijeniti drugim markama filtara dostupnih na tržištu. LCD zaslon nudi jasan pogled i trajnu UV zaštitu. Iako je kaciga vrlo lagana i teška samo 500 grama, ipak je iznimno stabilna i izdržljiva, budući da plastika (PP, otporna na plamen) podnosi velika toplinska i mehanička opterećenja.

Zahvaljujući vrlo dobro podstavljenom dijelu glave, dugi periodi rada više nisu problem, jer se kaciga gotovo ne osjeća na glavi. Unutarnja kaciga je podesiva po veličini i stoga je individualno podesiva.

Dobit ćete kacigu za automatsko zavarivanje u karbonskom dizajnu.

DIMENZIJE: Prozor: 93 x 42 mm
Veličina filtera: 110 x 90 x 9 mm
Disk (unutarnji): 97 x 50 x 0,7 mm
Disk (vanjski): 118 x 90 x 1,0 mm
Podešavanje trake za glavu (dubina): pribl. 90-120 mm
traka za glavu - Podešavanje (širina): pribl. 140 × 170-220 mm
MATERIJAL: PP (usporivač plamena)