Ovaj oglas je istekao!

280A IGBT MMA inverterski aparat za zavarivanje

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 412 puta
Šifra oglasa: 5004298

Cijena:
132,72 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

PM-MMA-280SM je inverterski zavarivač dizajniran na temelju učinkovitih IGBT tranzistora. Opremljen je LCD zaslonom koji prikazuje trenutnu struju zavarivanja postavljenu pomoću gumba za glatko podešavanje.

IGBT tranzistor kombinira prednosti dviju vrsta tranzistora, jednostavnost upravljanja tranzistorima s efektom polja i veliku brzinu proboja i prebacivanja bipolarnih tranzistora.

HOT START, uobičajeno poznat kao vrući start, omogućuje da se struja zavarivanja privremeno poveća iznad vrijednosti koju je postavio zavarivač. HOT START djeluje kada se pojavi luk i dizajniran je da spriječi lijepljenje elektrode za materijal. Vrlo je korisna u osvjetljavanju elektrode.
ANTI STICK prekida/minimizira napon i struju zavarivanja u slučaju kratkog spoja između elektrode i materijala koji se zavari. ANTI STICK olakšava zavarivaču da odvoji elektrodu.
ARC FORCE stabilizira luk bez obzira na njegovu duljinu. Regulira dinamiku luka zavarivanja. Smanjenjem funkcionalnih vrijednosti daje meki luk i manju dubinu prodiranja, dok povećanje funkcionalnih vrijednosti rezultira dubljim prodiranjem i mogućnošću kratkotrajnog zavarivanja. Na najvišoj vrijednosti funkcije ARC FORCE, elektroda se može gurnuti u bazen rastopljenog metala i materijal spaliti. (ARC FORCE se automatski prilagođava u ovom modelu)
Zavarivač je opremljen ventilatorom za hlađenje elektroničkih sustava i ostalih komponenti - funkcija "Turbo FAN" i termo senzorom koji štiti uređaj od pregrijavanja.

Uređaj zavari strujama od 20 do 280A, omogućuje zavarivanje elektrodom promjera 1,6 mm do 4 mm. Težina zavarivača je samo 2,8 kg, što ga čini vrlo praktičnim. Također ima remen za nošenje za lakši rad na visini.

Zavarivanje s elektrodom od 1,6 mm već je moguće s osiguračem sporog paljenja klase 16A klase C. Rad s maksimalnom strujom od 280A zahtijeva zaštitu od najmanje 20A.

Zavarivač ima standardne, EURO bakrene konektore za kablove za zavarivanje. Zahvaljujući primjeni EURO standarda, jednostavno možete odabrati dodatne rezervne kabele za zavarivanje.

Zahvaljujući korištenju velikog ventilatora u malom kućištu zavarivača, povećan je protok zraka, što je snizilo temperaturu tranzistora. Učinkovitost uređaja je čak 60%.

Struja zavarivanja može se brzo podesiti u rasponu od 20-280A. Dovoljno je okrenuti jedan potenciometar i postaviti struju koja nas zanima.

Male dimenzije uređaja olakšavaju transport i zavarivanje s uređajem koji visi na ruci.

Napajanje: 230V / 50Hz
Napon u praznom hodu: 65V
Raspon struje zavarivanja: 20-280A
Zavarivanje elektrodama u rasponu: 1,6 - 4,0 mm
Potrošnja struje: 7,8kVA
Nazivna struja zavarivanja: 280A
Nazivni radni ciklus: 60%
Struja zavarivanja pri 100% radnog ciklusa: 217 A
Radni napon: 20,8-31,2V
Klasa zaštite: F.
Klasa izolacije: IP21S
Kabel za napajanje: 195 cm
Težina: 2,8 kg