Ovaj oglas je istekao!

120W solarna cestovna LED svjetiljka

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 279 puta
Šifra oglasa: 5008529

Cijena:
79,63 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Solarnu ploču dovoljno je postaviti na krov ili objesiti na sunčanom mjestu, a svjetiljku pričvrstiti na zid s četiri vijka. Solarna lampa ima sve potrebne elemente za trenutnu ugradnju.

Kad detektira kretanje, sunčeva svjetlost se automatski prebacuje u način rada punog svjetla. Svjetiljka se isključuje trideset sekundi nakon otkrivenog pokreta, osim ako se pokret ne ponovi.

Ne morate pristupiti da biste prilagodili rad svjetiljke. Sve to možete učiniti na daljinu pomoću daljinskog upravljača.

Naše sunčevo svjetlo tijekom cijele godine karakterizira vrlo visoka otpornost na visoke i negativne temperature i nepropusnost protiv prašine, vode i vlage. Takva vanjska solarna svjetiljka koristit će se i po hladnoj zimi i po vrućem ljetu.

Vanjska solarna rasvjeta najbolji je izbor za vlasnike parcela i tržnica čije osvjetljenje električnom energijom znači visoke troškove. Solarna rasvjeta također će se pokazati nezamjenjivom na mjestima gdje nije moguće spojiti standardne električne instalacije. Vanjske svjetiljke za sunčanje omogućit će vam da besplatno osvijetlite dvorište, vrt, travnjak, trg, rijetko posjećene ulice i ulice!

Fotonaponske ćelije u solarnoj ploči tijekom dana pretvaraju sunčevu energiju u električnu. Ta se energija skladišti u baterijama ugrađenim u svjetiljku. Kad je uključena, svjetiljka koristi energiju pohranjenu u baterijama umjesto električne energije iz mreže, kao kod tradicionalne rasvjete. Snaga: 120 W

Klasa: IP65
Životni vijek: 50000 h (led)
Kut snopa: 120 °
Svijetla boja: 6500-7000k hladno bijela
Senzor pokreta: DA
Senzor tame: DA