Traktorska kosilica T22-111.4 HDS-A V2 PREMIUM Pro solo® by AL-KO

SOLO DOM d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Prečko, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3498-101, 099/349-8590

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5780085

Cijena:
3.799,90 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Opis oglasa

Traktorska kosilica T22-111.4 HDS-A V2 PREMIUM Pro solo® by AL-KO 127727

Broj artikla: 127727 Širina košnje 110 cm Motor AL-KO Pro 700 2 cilindra Uljna pumpa Zapremina motora 708 cm3 Nazivna snaga 13 kW / 2700 o/min Hidrostatski prijenos T3 Malčiranje LED svjetla PREMIUM pro kosilica Za površine do 11000 m2

Konstruirana u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji.

Traktor sa bočnim izbacivanjem i funkcijom malčiranja putem zklinom za malčiranjem, prikladno pohranjenog na kosištu.
Inovativna funkcija memorije visine rezanja.
Visoka razina udobnosti zahvaljujući lako dostupnim kontrolama i nožnom hidrostatu bez koraka.
Udobno sjedalo podesivo bez alata i duboki prolaz uključujući puno prostora za noge.
Široki kotači za optimalan napredak pri košnji i izvrsnu trakciju.
Pouzdano kosište s 2 noža s kugličnim ležajem.

Motor AL-KO Pro 700 V2 s integriranom uljnom pumpom i uljnim filtrom za dulji vijek trajanja.

Za površine do 11000 m2.

Brz napredak zahvaljujući našem solo® by AL-KO traktoru T 22-111.4 HDS-A V2

Sada također u našoj Premium pro liniji proizvoda. Naš model s bočnim pražnjenjem solo® od AL-KO benzinskog traktora za travu T 22-111.4 HDS-A V2. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući vodećim načelima "proizvedeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji".

Ekološka njega travnjaka u novom premium dizajnu

Traktori s bočnim izbacivanjem omogućuju korisniku brzo i jednostavno košenje velikih površina. Klin za malčiranje uključen u isporuku omogućuje ekološku njegu travnjaka zahvaljujući organskom gnojivu. Prilikom malčiranja, pokošene vlati trave se usitnjavaju i otpuhuju natrag u travnjak kao gnojivo.

Izbjegnite neželjeno košenje previsoko ili prenisko s našom novom inovativnom funkcijom memoriranja visine rezanja. Lako podešavanje i jasno očitavanje visine rezanja. Dobivate maksimalnu udobnost sjedenja na našem vrhunskom sjedalu koje se može prilagoditi vašim potrebama. Sada sa super udobnim naslonima za ruke (dodatna oprema). Postignite maksimalnu ergonomiju s intuitivno postavljenim bočnim papučicama s nožnim hidrostatskim prijenosom, kao i dubokim prolazom koji uključuje puno prostora za noge.

S 110 cm širokim kućištem za košnju s dva noža i posebno velikom brzinom, čak i veliki vrtovi do 11.000 m² mogu se učinkovito kositi. Zimi se kućište za košenje može jednostavno ukloniti radi održavanja ili korištenja traktora kao vozila za čišćenje snijega. Stražnji kotači od 20 inča osiguravaju dobar napredak na svakom terenu i na svakoj podlozi. Visina rezanja može se jednostavno namjestiti u 7 razina od 30 mm do 90 mm.

Traktor T 22-111.4 pokreće 13 kW AL-KO Pro 700 V2. Dostupan vam je širok izbor dodatne opreme, poput tempomata, pametnog kokpita, električnog pražnjenja kutije. Kao i kolica za prikolice, rasipači gnojiva, snježni plugovi i vrtni valjci.

Hidropogon marke Hydro Gear, jedan od ključnih elemenata u našim je traktorima visokokvalitetan prijenosnik marke Hydro-Gear® koji čak i u najtežim situacijama omogućuje vrhunsko iskustvo vožnje.
Hidrostatski prijenosnik marke Hydro-Gear® razvijen je, ispitan i izrađen kako bi godinama jamčio pouzdane, tihe, ali i ekstremno precizne rezultate.


Vanjski filtar ulja olakšava održavanje dok se integrirana pumpa brine za to
da glavni hidraulički elementi uvijek budu dobro opskrbljeni uljem da bi se zajamčio neometan, tih rad uz istovremeno malo trošenje komponenata.

Patentirana mehanika jednosmjerne spojke za zaštitu prijenosnika.

Zahvaljujući specijalnoj mehanici prilikom kočenja isključuje se pedala za vožnju unaprijed/unatrag. Time se čuva prijenosnik i produžuje se životni vijek ako se
prilikom kočenja istovremeno pritisne papučica za vožnju.

Jamstvo 2+2 godine!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga