Motorna kosa solo® by AL-KO 130 B Broj artikla 127613

SOLO DOM d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3498-101, 099/349-8590

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 5780033

Cijena:
319,90 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Opis oglasa
Motor dvotaktni Zapremina motora 30,0 cm3 Snaga 0,90 kW/ 1,22 KS Bicikl ručka Promjer cijevi 26 mm Težina 6,0 kg COMFORT pro trimer Glava za košnju i trokraki nož

Motor s niskim emisijama.
Lagana, praktična i učinkovita motorna kosa – idealna za čišćenje visoke trave i blagog šipražja.
Sigurno vođenje bez umaranja zahvaljujući bicikl ručci.
Easy-Start sustav – lako pokretanje motora s malo napora.
Glava s nitima Fast&Easy – jednostavno namotavanje rezne niti s automatskim podešavanjem pritiskom o tlo i robusni metalni rezni tanjur sadržani su u opsegu isporuke.
Soft-Touch ručke.
Optimalna ravnoteža uređaja zahvaljujući vodilici za vješanje remena.
Udoban dvostruki pojas za nošenje.

Savršeni rezultati košnje za zahtjevne vlasnike vrtova i hobi vrtlare: to simboliziraju solo® by AL-KO motorne kose, naši robusni, izuzetno jaki i svestrani luksuzni uređaji na polju „košnje“.

solo® by AL-KO 130 B – Jednostavno čišćenje

Jednostavna košnja, učinkovito i lako rukovanje: motorna kosa solo® by AL-KO 130 B impresivan je model sa savršenim rezultatima košnje u provjerenoj solo® by AL-KO kvaliteti.

Motor s niskim emisijama. Zahvaljujući maloj težini, pogonu s malo vibracija, posebno laganom Easy-Start sustavu, centrifugalnoj spojci, dobro osmišljenoj ergonomiji držanja i optimalnoj izbalansiranosti uređaja osiguran je neometan rad u prirodnom položaju za rad. Osim toga uređaj je vrlo lako održavati, a dva rezna tijela – robusni trokraki nož i rezna glava s niti (radna širina 25 odnosno 41 cm) – vrlo lako se mijenjaju.

Glava s nitima Fast&Easy omogućuje jednostavno umetanje rezne niti bez otvaranja glave.

solo® by AL-KO 130 B - Lagani pomagač za košnju i čišćenje visoke trave i blagog šipražja.

Tehnički detalji za solo® by AL-KO 130 B

Kod ove praktične kose koja teži samo 6,0 kg profitirat ćete od 2-taktnog motora s 0,9 kW (30 ccm) najnovije generacije koji se jako lako pokreće, od izuzetno robusne konstrukcije, profesionalnih upravljačkih elemenata te od svestranosti i lakoće održavanja svih solo® by AL-KO uređaja.

Zahvaljujući udobnom i sigurnom vođenju uređaja bicikl ručkom te optimalnoj izbalansiranosti i stabilnosti uređaja (aluminijske cijevi) čak ćete i zahtjevnije košnje i čišćenja na travnatim površinama, u visokoj travi ili u tvrdokornom grmlju obaviti bez muke i s dobrim položajem tijela.
Ova motorna kosa s niskim emisijama omogućuje vrlo fleksibilnu primjenu jer su u opsegu isporuke sadržane dva radna tijela: robusni trokraki nož od 25 cm i velika, glava s reznom niti, radne širine od 41 cm.

Njemačka tehnologija! Jamstvo 2+2 godine.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga