Kombinirani uređaj solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I Broj. art. 127470

SOLO DOM d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Prečko, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3498-101, 099/349-8590

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 258 puta
Šifra oglasa: 5780113

Cijena:
1.549,90 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Kombinirani uređaj solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I Broj. art. 127470

Motor B&S Series 675EXi Snaga kW 2.74 3200 o/min. Zapremina 163 ccm Podesiva ručka Neto težina 45 kg Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag

Multifunkcionalni uređaj, može se kombinirati sa strižnom kosom, prednjim kosištem za malčiranje, frezom i plugom.
Jaki, pouzdani 2,74-kW-Briggs&Stratton-motor.
Široke gume za optimalno prianjanje i sigurno kretanje.
Vožnja unaprijed i unatrag podesiva na ručki.
Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja.
Svestrani višenamjenski multitalent: pomoću 6 izmjenjivih dodataka se kombinirani uređaj BF 5002-R I vrlo jednostavno može prenamijeniti za različite poslove u kući, u vrti i na drugim slobodnim površinama. U uobičajenoj kvaliteti ssolo® by AL-KO.

Kombinirani uređaj BF 5002-R I (osnovni uređaj) multitalent za poslove oko kuće, u vrtu i na slobodnim površinama.


Velika snaga motora, izmjenjivi pogon kotača s mogućnosti vožnje naprijed i nazad te široke gume za optimalno prianjanje garantiraju Vam jednostavno, sigurno i ergonomsko upravljanje jednoosnog uređaja čak i na neravnom terenu, neravnim livadama i na teško pristupačnim padinama.
Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja omogućuje jednostavan rad i jednostavno upravljanje čak i u uskim, vijugavim dvorištima, na rubovima livade i polja.
Pogon za priključne uređaje kao što su strižna kosa, kosilica s prednjim kosištem, motokultivator itd. (nastavni dijelovi nisu uključeni u sadržaj paketa) se mogu zasebno uključiti i isključiti – zbog Vaše sigurnosti na radu.
To čini ovaj kombinirajući uređaj pouzdanim i svestranim pomoćnikom za svakog vlasnika kuće i vrta koji želi obaviti sve zadatke oko svog imanja sa samo jednim uređajem. A ovisno o veličini površine je i povoljna alternativa za traktorsku kosilicu.

Tehnički detalji za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I

S 2,74 kW snažnim 163 ccm benzinskim motorom Briggs&Stratton je ovaj kombiniran uređaj dobro opremljen za obavljanje širokog spektra zadataka na učinkovit način, štedi vrijeme i zu vrlo malo napora. Mjenjač radi pomoću nauljenog pužnog kola i na taj način osigurava dug radni vijek.

Pogon kotača sa mogućnosti vožnje naprijed/natrag (2,2/1,1 km/h) osigurava ravnomjeran rad i brz prolazak po svakom terenu, povećava sigurnost tijekom rada te čini uređaj vrlo okretnim. Pritom se visinski prilagodljiva ručka s prigušenjem vibracija individualno može prilagoditi korisniku uređaja te se može zakretati do 180° za manevriranje u teškim uvjetima.
Osnova za precizno i neumorno korištenje ovog moćnog uređaja je već postavljena u samom dizajnu: kratko jednoosno vozilo s širokim gumama za optimalno prianjanje osigurava primjerenu udaljenost od tla. I na padinama do ca. 20° kod visoke trave i divljeg gustiša možete proći učinkovito i jednostavno.

Osnovni uređaj s pravim dodatkom možete u bilo kojem trenutku pretvoriti u uređaj koji želite. Pomoću 87 cm široke strižne kose (br. art. 110494) Vaš uređaj postaje strižna kosilica za površine do 2000 m² – sa zasebnim pogonom za rezanje koji se može isključiti i uključiti.

Prednje kosište za malčiranje se koristi za čistu košnju livada, freza (br. art. 110495) se koristi za rahljenje zemlje i pripremu za sijanje.

Plug zagrtač (br. art. 110742) je pravi alat za sadnju krumpira i voćaka.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga