Ovaj oglas je istekao!

Olimp Thermo Speed Hardcore

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/602-5952

Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 839435

Cijena:
27,87 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

THERMO SPEED HARDCORE je vrlo učinkovit i snažan preparat, koji pomaže u smanjenju tjelesne težine i masnoća te u oblikovanju tijela odnosno muskulature.
Nov poboljšan fat burner THERMO SPEED HARDCORE sadrži najnapredniju formulu sastojaka, koji sudjeluju u procesu termogeneze odnosno energetske transformacije i u regulaciji tjelesne težine.

THERMO SPEED HARDCORE je vrlo učinkovit i snažan preparat, koji pomaže u smanjenju tjelesne težine i masnoća te u oblikovanju tijela odnosno muskulature u fazi definicije, jer sadrži sve važne sastojke, kao što su kofein, tirozin, ekstrakt zelenog čaja, guarane i citrusa.
Kapsaicin od crvene paprike potiče sagorijevanje masnoća, a niacin sudjeluje u održavanju pravilne energije metabolizma.

Isprobajte i uvjerite učinkovitost tog izvanrednog topilaca masnoća!
Još posebno je učinkovit, kada ga uzimate neposredno prije tjelesne aktivnosti, jer učinkovito ubrzava i povećava potrošnju kalorija i sagorijevanje masnoća. Važno je da unesete u svoje tijelo dovoljno tekućine i izbjegnete opasnosti dehidracije.

Proizvod je još posebno pogodan za sportaše i ostale aktivne ljudi, koji imaju u planu stvarati mišiće i izgubiti tjelesnu mast, jer iznimno dobro uništava nagomilanu tjelesnu mast.

POGLEDAJTE I MOJE DRUGE OGLASE!
Facebook - https:/www.facebook.com/olimp.suplementi

LOKACIJA : Zagreb- Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!