Ovaj oglas je istekao!

Musclepharm Assault 736g

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/602-5952

Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 839468

Cijena:
45,13 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta dodatka: Pre-workout proizvodi

Opširnije o oglasu

Assult-ova formula je najnapredniji i potpuni preworkout proizvod, koji je namijenjen za upotrebu prije vježbanja. Opskrbljuje vaše tijelo s najnaprednijim sastojcima za postizanje maksimalnih rezultata. Svaka doza Assaulta sadrži 2 grama patentiranog CarnoSyn beta-alanina, zajedno s "Ion-3 Nitrate Technology" hranjivim tvarima.
Iskusite maksimalnu potporu za poboljšanu snagu, izdržljivost, mišićnu masu općenito poboljšan kapacitet vježbanja!
Kofein je vrlo popularan dodatak za povećanje kapaciteta i poboljšanje koncentracije. MusclePharm-ov "PurEnergy" sastojak pruža više energije i bolje usredotočenje na vježbanje
Formula za poboljšanje performansa sportaša
Sadrži " Ion-3 Nitrate Technology Matrix " formulu, koja omogućava dostavu kreatina, arginina i BCAA u posebnom obliku nitrata, koji su namijenjeni za podršku proizvodnje dušikovog oksida.
Stanična energija i aktivator inzulina
Kombinacija glicina, D-riboze, dekstroze i Cinnulin-a PF poboljšava stanični transport, koji poboljša učinkovitost vježbanja. Naime, stvaraju inzulin, koji uz pomoć hranjivih tvari stimulira anabolizam za rast i obnovu mišića.

Sustav hidracije
Formula pomaže u hidraciji tijela i dobavi energije. Sadrži kombinaciju elektrolita, kokosove vode (u prahu), glutamina i tavrina.

POGLEDAJTE I MOJE DRUGE OGLASE!
Facebook - https:/www.facebook.com/olimp.suplementi

LOKACIJA : Zagreb- Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!