Ovaj oglas je istekao!

Prilika potpuno novi električni bicikl, 2018. g. - specialized turbo Vado 2. 0

Lokacija  Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  098/674-618

Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 2583972

Cijena:
2.588,09 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Električni bicikli

Opširnije o oglasu

PRILIKA - 19.500 kn -(u trgovini 21.900 kn)
Vado 2.0 vam pruža sva svojstva pedal-assista koja želite. Uz mnoge jednake karakteristike kao i njegova skuplja braća, iako s malo manje „brujanja“ motora, Vado 2.0 je vrhunski transportni alat za sve, od nabavke namirnica do odlaska na posao.
Od posve redizajniranog integriranog motora, Vado se dokazao kao vrhunski gradski bicikl. Rx Street Tune rabi 250 vata snage i pretvara ih najiskoristivijim za urbani okoliš-reagirajući na silu koju vi prenesete na pedale. Gledajte na to ovako: Što više snage uložite, to vam više snage motor daje. Stoga je ubrzanje brzo i učinkovito. Remenom pogonjen motor je gladak, tih i bez napornih vibracija. Savršeno.
Prilagođena 460Wh baterija koja se savršeno uklapa u okvir, a možete je zaključati ili lako izvaditi radi lakšega punjenja. S tom baterijom Turbo Vado će vam pomoću pedal-assista omogućiti domet do 150km u Economy modu, 72km u Sport modu i 40km u Turbo modu. Ove se procjene, dakako, temelje na nekoliko pretpostavki: da je ukupna težina vozača i bicikla do 100kg, da je teren uglavnom ravan i da nema vjetra ili povjetarca. Drugim riječima, s maksimalnom brzinom od 45 km/h ima dovoljno snage da vas odveze na posao i vrati nazad, odveze do trgovine ili u novi kafić na drugome kraju grada.

Prilagođeno računalo s 2.2-inčnim zaslonom, uz pomoć sjajne njemačke tvrtke BLOKS. Računalo sa zaslonom osjetljivim na dodir možete pomoću Bluetooth® tehnologije spojiti s našom Tu Vado Mission Control aplikacijom i u potpunosti upravljati vašim Vadom. Aplikacija vam omogućava da podesite motor kako vama paše, eliminira strah od dometa pomoću funkcije Smart Control i pruža vozaču velik broj funkcija, poput navigacije, praćenja, dijagnostike i povijesti vožnji. Kroz različite ekrane možete listati pomoću daljinskog upravljača na volanu, bez potrebe da puštate ručke.

Ima mnogo Shimano 9.brzinskih dijelova i snažne hidraulične kočnice koje će na mjestu ukopati bicikl, stoga je Vado 2.0 savršen alat za vaš užurbani način života.

Glavne značajke:
Posebno prilagođen 2,2-inčni BLOKS digitalni LCD omogućava vam nadzor svih podataka u realnom vremenu. Može ga se povezati s Turbo Vado Mission Control aplikacijom putem Bluetootha® pa imate potpunu kontrolu nad postavkama, modovima, dometu i još mnogo toga.
Vadov motor je posve integriran u okvir i daje 250 vata snage. Posebno je prilagođen za gradsku vožnju te intuitivno reagira na snagu koju prenosite na pedale - što vi snažnije pritisnete, to on sudjeluje većom snagom. Dizajn s unutarnjim remenom omogućava vožnju bez vibracija, buke, koja je ujedno i najglađa vožnja.
Baterija 460 Wh posve integrirana u okvir, no lako se vadi kad je trebate napuniti, a dok je u okviru možete je zaključati. Povezana je sa zaslonom i nudi mnogo modova kojima možete povećati učinkovitost i domet.

OKVIR
Turbo aluminum frame with bottom bracket motor mount, fitness/transportation geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, smooth welds
VILICE
SR Suntour NCX E25, 50mm of travel, steel steerer, 15mm thru-axle
PREDNJA I STRAŽNJA GUMA
Trigger Sport Reflective, 700x47mm
ZADNJI MENJAČ
Shimano Alivio, 9-speed
LANAC
Shimano E6070, 9-speed
KOČNICE
Tektro HD-T285, hydraulic disc, 180/160mm
MOTOR
Specialized 1.2, Custom Rx Street Tuned Motor, 250W Nominal
BATERIJA
Specialized U1-460, On/Off button, state of charge display, 460Wh
PUNJAČ
Custom charger, 42V4A with Rosenberger plug
BOJA
Bijela