Ovaj oglas je istekao!

Elektronički LCD tehnički uređaj za dojenčad do 20 kg

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 482 puta
Šifra oglasa: 5029986

Cijena:
41,14 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Elektronički LCD tehnički uređaj za dojenčad do 20 kg
JEDNOSTAVNA KONTROLA DJETETOVE TEŽINE – ELEKTRONIČKE VAGE ZA DOJENČAD JEDAN SU OD OSNOVNIH ELEMENATA OPREME ZA RODITELJE KOJI ŽELE PRATITI RAZVOJ SVOG DJETETA, A DA NE MORAJU SVAKI PUT POSJEĆIVATI KLINIKU. Omogućuje vam da brzo provjerite dobiva li dijete na težini i rano reagirate kada je to potrebno.
ERGONOMSKI OBLIK - beba ne može stajati na utezima, čak i kada je instalirana, mora pružiti ne samo udobnost, već i sigurnost. Elektronička dječja vaga ima ergonomski oblik i stabilna je - tako da ne morate brinuti hoće li pravilno vagati.
BIG SCREEN + SENZORI – elektronička vaga za dojenčad ima vrlo osjetljiv i precizan senzor koji njegova mjerenja čini pouzdanima. Prikazuje se na velikom ekranu, što je praktično rješenje kada roditelj mora pročitati indikacije, osiguravajući pritom sigurnost djeteta u pokretu.
AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE I TARE FUNKCIJA – Nelagodna prednost elektroničke dječje vage je funkcija automatskog prebacivanja. Stoga je dovoljno staviti samo dijete na vagu i rezultat će se pojaviti na zaslonu. To je također korisna funkcija - olakšat će potkopavanje težine pokrivača ili pelena u kojima se dijete osjeća dobro.
SPECIFIKACIJA – maksimalno opterećenje: 20 kg; napajanje: 2xAAAA baterije; jedinična težina: kg / lb / st; tara funkcija: da; veliki zaslon: da; precizan senzor: da; automatsko uključivanje i isključivanje: da; dimenzije: 3/55 / 33 cm, težina: 1.648 kg; težina pakiranja: 2.082 kg.
maksimalno opterećenje: 20 kg
napajanje: baterija 2xAAAA
jedinična težina: kg /lb/st
Tara Funkcija: da
Veliki zaslon: da
precizan senzor: da
automatsko uključivanje i isključivanje: da
dimenzije: 3/55 / 33cm
Težina: 1,648 kg
težina pakiranja: 2,082 kg