Bio-ginseng-u-prahu-125g

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas je aktivan od 17.11.2016.
Oglas otvoren: 902 puta
Oglas vidljiv u rezultatima: 17 puta
Šifra oglasa: 1170378

cijena: 268 kn

Opširnije o oglasu

Odličan za naše zdravlje - produžuje životni vijek, povećava izdržljivost, protiv umora, protiv stresa.100 % ekološka proizvodnja

Pomaže kod šećerne bolesti tipa 2

Za nadziranje tjelesne težine

Stimulans za fizičko/mentalno zdravlje

Izdržljivost kod muškaraca

Menstrualne tegobe

Vegansko

Sirovo

Organski proizvodi su certificirani od strane akreditiranog instituta Kon-Cert. Broj certifikata: 40013662Ginseng je sporo rastuća trajnica s mesnatim korijenjem. Nalazi se u sjevernoj Kini, Koreji i istočnom Sibiru, obično u hladnijem podneblju. U Aziji se korijen Ginsenga često upotrebljava kao dodatak prehrani. Tamo je dobro poznato da je Ginseng dobar za zdravlje jer produžava životni vijek, smanjuje umor i stres, poboljšava izdržljivost itd.

Zdravstveni učinci:Premda postoji uvjerenje, da je snažan prirodni afrodizijak i tonik, u nastavku su navedeni neki od najboljih zdravstvenih učinaka:

Pomaže kod šećerne bolesti tipa 2Studije o američkom Ginsengu su pokazale, da konzumiranje ove super namirnice može poboljšati kontrolu šećera u krvi sa snižavanjem šećera natašte i poslije obroka.

Za kontrolu tjelesne težineEkstrakt iz Ginsenga bobica je navodno učinkovit protiv pretilosti i koristan u kontroli tjelesne težine. Čaj iz Ginsenga smanjuje apetit.

Stimulans za fizičko/mentalno zdravljeGinseng bi trebao biti dobar tonik, koristan za vlastitu izdržljivost i povećanje razine energije. Sportašima pomaže da kisik upotrebljavaju učinkovitije, prema uvjerenjima regulira metabolizam, što može povećati razinu energije. Konzumiranje Ginsenga može pomoći sportašima da smane vrijeme oporavka i stres. Osim toga, Ginseng čaj može djelovati kao stimulans za moždane stanice te pomoći poboljšati koncentraciju i sposobnost razmišljanja.

izdržljivost kod muškaracaKonzumiranje Ginseng čaja može pomoći muškarcima da smanje simptome povezane s disfunkcijom. Korejski crveni Ginseg već se dugo upotrebljava za stimuliranje funkcije muškaraca. Međutim, prije konzumacije se posavjetujte sa svojim liječnikom Ginseng može utjecati na djelovanje ostalih lijekova ili uzrokovati alergijske reakcije.

Menstrualne tegobeMladim ženama, koje pate od menstrualnih grčeva i bolova, preporuča se konzumiranje čaja od američkog Ginsenga. Smanjuje bolove u želucu, povezane s menstruacijom.www.imuno-protect.eu

Ispis
Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh