Ovaj oglas je istekao!

Sigurnosna brava 170x230x170mm crna

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 351 puta
Šifra oglasa: 5078240

Cijena:
49,11 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Sefovi
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Sigurnosna brava 170x230x170mm crna
Sigurno je izvrsno rješenje za spremanje vrijednih predmeta u vašem domu, uredu ili bilo gdje drugdje, gdje je važna zaštita dragocjenosti i dokumenata. Sef će raditi i u hotelskoj sobi, gdje će pružati bezbrižne goste, koji će moći sigurno položiti ne samo sredstva plaćanja već i putne isprave.

Solidne performanse osiguravaju da nitko osim nas neće imati pristup sadržaju. Sef je izdržljiv i otporan na ozljede i relativno težak. Kao rezultat toga, smanjuje se rizik od krađe i neotkrivenosti cijele predmemorije izvan zgrade ili prostora u kojem se nalazi. Zatvaranje vrata debelim zasunom učinkovito ispunjava dodatnu sigurnosnu ulogu i sprječava provalu. Omogućuje vam sigurno pohranjivanje svih važnih stvari, uključujući. novac, nakit, dokumente ili malu elektroničku opremu, kao i medije za pohranu osjetljivih podataka. Dimenzije sigurnog prostora omogućuju pohranu listova veličine A5 i svih vrsta manjih objekata veće vrijednosti. Dno sefa može biti prekriveno isporučenom oblogom materijala . Nakit ili druge dragocjenosti zaštitit će od slučajnih oštećenja ili ogrebotina. Sef se otvara ključem i dolazi komplet 3. To će vam dati jedan ključ za rezervu, a ostatak za korištenje dvije osobe.

Komplet također uključuje pričvršćivanje koje može pričvrstiti sef na zid ili ormar kroz rupe na poleđini .

Ulaganje u proizvod namijenjen smanjenju rizika od krađe vrijednih predmeta ili klasificiranih dokumenata može se pokazati ključnim ne samo u privatnom životu, već iu poslovanju. Također će biti znak visoke kvalitete usluge za goste hotela.

JAMSTVO ZA SIGURNOST – debeli zidovi i čvrsta vrata štite od krađe. Savršeno je rješenje za spremanje vrijednih, vrijednih predmeta u vašem domu, uredu ili bilo kojem drugom mjestu gdje je važno zaštititi dragocjenosti i dokumente. Sef će raditi i u hotelskoj sobi, gdje će pružati bezbrižne goste, koji će moći sigurno položiti ne samo sredstva plaćanja već i putne isprave.
VISEĆA OPCIJA - Sef se može pričvrstiti na zid ili ormar. Komplet ima 2 montažne igle koje omogućuju sigurnu i izdržljivu ugradnju.
ULOŽAK - omogućuje vam zaštitu nakita ili drugih dragocjenosti koje nisu izložene šokovima i ogrebotinama.
A5 - Dimenzije prostora u sefu omogućuju vam pohranu listova veličine A5 i svih vrsta malih predmeta velike vrijednosti, uključujući. novac, nakit, dokumente ili malu elektroničku opremu, kao i medije za pohranu osjetljivih podataka.
SPECIFIKACIJE - boja: crna; materijal: čelik; dimenzije (duljina / širina / visina): 17/23 / 17cm; težina: 2,7 kg; težina s ambalažom: 2,9 kg.
crna boja
materijal: čelik
dimenzije (duljina / širina / visina): 17/23 / 17cm
Težina: 2,7 kg
Težina s ambalažom: 2,9 kg
3 tipke
2 pričvršćivanja pričvršćivanja vijcima