Ovaj oglas je istekao!

Mp3 matrice za pjevanje (1.000 matrica)

Lokacija  Ploče, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  +387 63 681 889

Oglas pregledan: 944 puta
Šifra oglasa: 4415038

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Ove mp3 matrice su u stvari svima dobro poznate pjesme iz kojih je samo uklonjen pjevačev glas, a snimljena je samo glazbena - orkestarska pratnja bez pjevačevog glasa uz koju vi onda možete pjevati umjesto originalnog pjevača na svojim javnim nastupima, zabavama ili po doma za svoj gušt. Velika prednost je što su ove matrice snimljene u mp3 formatu pa ih možete puštati na klavijaturi, računalu, laptopu, tabletu, mobitelu, MP3 playeru, DVD playeru i drugim uređajima i pošto ove MP3 matrice zvuče izuzetno kvalitetno bez obzira na kojem od pobrojanih uređaja ih puštate, a na većini ovih matrica su snimljeni čak i originalni prateći vokali - glasovi kao na originalnoj pjesmi, onda je uz ove matrice baš svakome jednostavno da se okuša kao pjevač. Što je najvažnije bilo da se pjevanjem želite baviti profesionalno ili za svoj gušt, uopće vam nije potreban prateći orkestar, pa čak ni jedan glazbenik, nego vam je dovoljan samo neki od uređaja sa kojeg ćete puštati ove matrice uz koje ćete pjevati. Na ovaj način i ako želite pjevati u nekom ugostiteljskom objektu za novčanu naknadu, ne samo da ćete puno više zaraditi jer ne morate plaćati prateći orkestar, nego će vas i svaki vlasnik objekta radije angažirati jer mu je lakše da plaća jednog nego više glazbenika.
Na samo jednom DVD disku dobijete snimljenu veliku kolekciju od čak 1.000 MP3 glazbenih matrica svima dobro poznatih hit pjesama domaće zabavne i narodne glazbe, što znači da na tom jednom DVD-u dobijate snimljeno preko 50 sati glazbe uz koju možete pjevati i sve to za samo 190 kuna plus 29 kuna za troškove poštarine.
Po želji kupca mogu snimiti ovu cijelu veliku kolekciju studijskih mp3 matrica i na USB stick, ali je tada cijena 250 kuna plus 29 kuna za poštarinu, jer je u ovom slučaju u cijenu uračunata i cijena novog USB sticka.
Moguće je slanje i u inozemstvo online putem Interneta, u bilo koje mjesto na svijetu.