Ovaj oglas je istekao!

Rijeka, Rovinj, liječničko predavanje o iscjeljenju duhovnim putem

Lokacija  Centar, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  052/830-082

Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 883814

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

Liječničko predavanje o pomoći i iscjeljenju duhovnim putem kroz učenje Brune Gröninga.
Bruno Gröning (1906.-1959.) je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke.Iscjeljenja se događaju i dan danas. Zapisuju se i liječnici ih temeljito provjeravaju, komentiraju i arhiviraju. Medicinsko-znanstvena stručna grupa broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta.
Na predavanju biti će medicinski dokazana iscjeljenja kratko i jednostavno objašnjena uz prezentaciju medicinskih nalaza prije i poslije iscjeljenja.

PRIMJERI ISCJELJENJA
Luise H. (70)
Iscjeljenje od proširenih vena
Nekoliko godina nakon rodenja mog sina (prije više od 30 godina) dobila sam proširene vene na obje noge. Godinama se stanje vena pogoršavalo. Posebno loše bilo je za vrućeg vremena. Tada sam morala podizati noge, mogla sam samo kratko hodati i voziti bicikl. Kad sam se kupala, bolovi su bili na rubu izdržljivosti.
Negdje 1976. godine otišla sam ortopedu. Preporucio mi je operativno odstranjenje vena. Taj zahvat sam ipak odbila jer sam od nekih ljudi cula da se one mogu ponovno vratiti. U ožujku 2005. godine saznala sam za Ucenje Brune Gröninga i od tada sam primala Heilstrom. Izmedu rujna i listopada 2006. godine primijetila sam da ponovno mogu hodati bez bolova. Vidljive vene su nestale. Ponovno sam mogla uživati u kupanju, mogu pješaciti na duge staze i voziti se biciklom bez problema. Ne trebam više ni kremu, a tijekom vruceg vremena ne moram više podizati noge. Jako sam se tomu veselila. Ponovno sam postala radosna osoba.

Helmut H. (32)
Iscjeljenje od ovisnosti o alkoholu
U dvadesetoj godini života, 1992. godine, poceo sam redovito uzimati alkohol. Ono što je pocelo s dva puta tjedno, uskoro se dogadalo sve cešce. Stalno sam se jako opijao. To je dovodilo do teških svada u braku i obitelji. Moja supruga je htjela razvod, a ja sam i dalje pio. Nisam mogao prestati. Za Ucenje Brune Gröninga saznao sam 3. lipnja 2006. godine i od tada sam primao Heilstrom. Posljednji put sam se jako napio 9. srpnja. Od 16. srpnja više ne uzimam alkohol. Nisam imao nikakve simptome odvikavanja. U braku mi se otvorio put prema harmoniji, rastava se više ne spominje. Život mi ponovno ima smisla i vrijedan je življenja.

Andrea M. (42)
Iscjeljenje od ovisnosti - od heroina-
Zapocelo je kad mi je bilo 17 godina, s hašišem. Kasnije sam konzumirala LSD-tripove, speed, kokain i razlicite tablete s alkoholom (Lexotanil, Rohypnol i druge). Nije dugo potrajalo i vec sam pocela uzimati heroin – ubrizgavala sam injekcije (obicno oko 1-2 grama dnevno) plus ostale droge. Bez heroina više nisam bila sposobna ni za što. Nisam mogla ni jesti ni piti. Ni gutljaj vode nisam mogla zadržati u želucu. Bolove sam imala po cijelom tijelu, bilo je to takvo stanje da samo željela umrijeti. Kad bih opet uzela heroin, bolovi bi nestali. Prodala sam sve svoje vrijedne predmete i nagomilala velike dugove u banci. Sa svojom visinom od 168 cm smršavila sam na 45 kg i tjelesno sam bila prava olupina. Da bih svoje roditelje poštedjela boli koju im je zadavao moj izgled, prekinula sam kontakt s obitelji. Nikako nisam uspijevala izdržati tjelesno odvikavanje i uz pomoc jednog prijatelja organizirala sam nabavu heroina u bolnicu. U to sam vrijeme cesto još samo željela umrijeti, jednostavno više nisam vidjela izlaz. Našla sam letak s pozivom za Lijecnicko informativno predavanje o iscjeljenju duhovnim putem prema Ucenju Brune Gröninga. To je bilo u listopadu 1998. godine. Tu sam primila iscjeljujucu snagu. Od te veceri 22. listopada 1998. godine do danas nisam više nikada uzela heroin, kokain, speed itd. Nisam imala nikakve apstinencijske popratne pojave. U pocetku nisam na to ni mislila, a ni poslije nisam imala nikakve potrebe za drogom. Opet imam normalnu tjelesnu težinu. Danas, 2009. godine, dok pišem ovaj izvještaj, gotovo da u to ni sama ne mogu vjerovati. Ponovno se jako radujem životu i obnovila sam dobar kontakt s obitelji. Postala sam opet sretna osoba puna životne radosti i svako se jutro radujem što još smijem živjeti.

LOKACIJE I TERMINI
RIJEKA, HOTEL BONAVIJA, Dolac 4; subota 05.10.2019. u 17.00h
ROVINJ, Velika dvorana Doma kulture, Trg maršala Tita 12. nedjelja u 17.00h
Ulaz je slobodan, a za dobrovoljni prilog bit ćemo zahvalni.
Više informacija: www.bruno-groening.org, www.bruno-groening-film.org