VODICE-Dvoetažni apartman 138,19 m2 + dvorište 137,43 m2

BASICS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/2308-080, 099/230-8082

Oglas je aktivan od 04.03.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5770726

Cijena:
417.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 138,19 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2011
Detalji o nekretnini
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ovaj apartman s dvije etaže ima 138 m2 i 4 sobe, dvije kupaonice, dvije terase i bazen te se nalazi u jednoj od najpopularnijih regija središnje Dalmacije, pokraj Šibenika, u Vodicama. Apartman se nalazi u mirnoj ulici koja nije prometna, na dovoljnoj udaljenosti od bučnih noćnih klubova, tako da osigurava miran odmor. Trgovine, benzinska postaja, frizerski salon, živahni centar grada, luka i pješačka zona, kao i plaže, udaljene su nekoliko minuta vožnje automobilom. U Vodicama postoji nekoliko plaža, od kojih je jedna plaža s plavom zastavom, što je znak izvrsne kvalitete. Vodice se nalaze na prekrasnoj lokaciji, uz Nacionalni park Kornati na strani mora i Nacionalni park Krka na kopnenoj strani.
Apartman je izgrađen 2011. godine, a kompletno je renoviran izvana 2021. godine. Ima dvije etaže, dolje se nalaze dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica, kupaonica, soba, spremište i terasa. Na katu se nalaze 3 sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba, koja također ima zasebnu panoramsku terasu, kao i kupaonica i predsoblje. Klima uređaji su na obje razine. Apartman ima parkiralište za dva automobila. Prodaje se potpuno namješten.
Izgrađen je od opeke s betonskim okvirom, to jest, uglovi, stepenice, temelj i ploča su betonirani zajedno, samo su pregradni zidovi obloženi opekama, tako da se kreće zajedno, zidovi ne pucaju i otporan je na potres. Tavanski dio također se može urediti za stanovanje prema potrebi, tamo je također betonska ploča. Apartman je također pogodan za stalno stanovanje.
Cijena: 417.000 Eura
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV i uključuje izradu kompletne kupoprodajne dokumentacije, upis vlasništva, prijenos režija.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga