Turanj - Luksuzan penthaus 50 m od mora

Almera nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Turanj, Sveti Filip I Jakov, Zadarska

Telefon  091/539-9869

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5837232

Cijena:
629.300 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 125,86 m²
Godina izgradnje: 2023
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se potpuno namješten trosoban apartman u novogradnji korisne površine 54,3 m2 sa pripadajućom lođom površine 11,4 m2, krovnom terasom površine 142,6 m2 te parking mjestom površine 12,5 m2.
Apartman se sastoji od open space dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, dvije spavaće sobe, kupaonice sa toaletom i odvojenog toaleta. Iz dnevnog boravka/kuhinje je izlazak na veliku loggiu koja se koristi kao ljetna blagovaona i prostor za druženje.
Iznad apartmana nalazi se krovna terasa koja pripada samo njemu i na kojoj se nalazi jacuzzi, te priključci za struju, vodu, odvodnju i televiziju kao i mogućnost ugradnje ljetne kuhinje.
U apartman su ugrađeni samo najkvalitetniji materijali i uređaji. Na podu porculanska keramika Modena, stolarija je aluminijska troslojna sa električnim roletama i komaričnicima - Na loggi je električna tenda. Na terasi su plivajuće granitne ploče sa nevidljivom odvodnjom. Grijanje je električno podno. Stan je opremljen sa 3 klimatizacije koje mogu poslužiti i za grijanje, te 3 televizora Samsung.

Apartman je smješten u mirnoj ulici, 50m od mora. U neposrednoj blizini nalaze se svi važniji sadržaji: restorani, trgovine, dom zdravlja, ljekarna, benzinska stanica, trgovački centri (Lidl, Kaufland, Plodine, Konzum), tržnica, ribarnica i sve drugo što će učiniti vaš boravak ugodnijim.
Apartman je udaljen 15 km od autoceste. U blizini se nalaze dvije velike nautičke marine.

Za ozbiljnog kupca postoji mogućnost korekcije cijene.

ID KOD AGENCIJE: 82

Almera Properties
Mob: +385 91 5399 869
E-mail: [email protected]
www.almeraproperties.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga