Trstenik Općina Marija Gorica - prodajemo 2 vikend kuće

ivankatalin (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trstenik, Marija Gorica, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  098/435-189

Oglas je aktivan od 18.04.2024.
Oglas pregledan: 574 puta
Šifra oglasa: 5834442

Cijena:
41.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Vikendica
Stambena površina: 40,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2022
Ulica: Đure Jelačića 5A
Kućni broj: 5A
Moguća zamjena: Da
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • dobro
Površina okućnice
  • 1.250,00 m²
Garaža
  • parkirno mjesto
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • vrt

Opširnije o oglasu

Trstenik kod Marije Gorice - na većoj građevnoj parceli prodajemo 2 vikend kuće s uporabnom dozvolom i uređenim vlasničkim stanjem te s priključkom struje i vode.

U Trsteniku kod Marije Gorice u ulici Đure Jelačića 5A prodajemo nekretnine; - veće zemljište u izgrađenoj zoni s kućicama i voćnjakom, idealno je za vikend a moguće je i za stalno stanovanje. Dakle - prodajemo dvije međusobno povezane kat.čestice (k.č.1689/1 i k.č. 1696/7) na kojima se nalaze tri građevinska objekta, i to; - dvije manje kućice se nalaze na većoj parceli (okućnica s voćnjakom na k.č. 1689/1), a na drugoj, manjoj čestici (k.č. 1696/7) nalazi se jedna stara izvorna drvena kuća koja je u ruševnom stanju. Od navedenih je jedna kućica novoizgrađena a druga je predviđena za nastavak započetog uređenja. Obje ove nevelike kuće na većoj parceli imaju novouvedenu i priključenu električnu struju i vodu te odgovarajuće uvjerenje o kućnom broju. Građevina je izgrađena prije veljače 1968. te je legalna i ima novopribavljenu uporabnu dozvolu. Okućnica je temeljito obrađena buldožerskim iskopima s izvedbom kaskadnih terasa i vrtnim stazama te su oko kuća ugrađene drenažne cijevi. Na terasama je nasad vinove loze s brajdom ispred kuće a također su uređeni i cvjetni nasadi te ukrasni grmovi. Uz postojeće stare izvorne voćke (jabuke i šljive) zasađene su i brojne nove voćke (jabuka, kruška, dunja, trešnja, višnja, breskva.) te grmovi s malinama, ribizlima, kupinama, lavandama, ružmarinom, kaduljom, drijenom. Ugrađena je i preljevna sptička većeg kapaciteta.
Ukupna površina ovih čestica je cca 1.250 m2. Prema urbanističkom planu za Trstenik čestice se nalaze u izgrađenoj građevnoj zoni. Vlasništvo je čisto 1/1 a udaljenost od Zagreba je 26 kilometara što znači isto toliko minuta vožnje automobilom od Zagreba.
Za detaljniji razgovor ili razjašnjenja poželjno je zvati na mob 098 435 189, ili, javiti se upitom na mail: [email protected].


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga