Tršće, Turizam, 210.000,00 EUR

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tršće, Čabar, Primorsko-goranska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.08.2023.
Oglas pregledan: 270 puta
Šifra oglasa: 5395599

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Tršće, Turizam, 210.000,00 EUR
PRODAJA, MINI HOTEL SA WELLNESSOM, TRŠĆE, ČABAR
Prodaje se mali hotel u mjestu Tršće u Gorskom Kotaru na glavnoj cesti od Delnica prema Čabru.
Hotel je smješten u samom mjestu, a ne na osami, što ga čini prepoznatljivom građevinom i sastavnim djelom većine događanja u mjestu.
U neposrednoj blizini nalazi se trgovina, pošta i caffe bar.
Predmetne nekretnine sastoje se od 2 građevine, od kojih je jedna smještajnog kapaciteta sa 10 soba (svaka sa vlastitom kupaonicom), a druga građevina je objekt sa recepcijom, salom te wellnessom (prostor fitnessa, finska sauna, turska kupelj i jacuzzi)
Svaka građevina se nalazi na vlastitoj katastarskoj čestici.
Ovaj prekrasni mali obiteljski hotel predstavlja izvrsnu priliku za investitora koji se želi povući iz gradske vreve, i nastaviti uhodani posao u etabliranom objektu.
Sama lokacija, smještena duboko u Gorskom Kotaru, izvrsna je destinacija za ljude koji uživaju u blagodatima prirode, uz ponudu raznovrsnih adrenalinskih atrakcija, i neizbježnu gastronomsku ponudu po kojoj je ovaj kraj poznat.
Ova regija konstantno bilježi turističke rekorde iz godine u godinu i pretvara u destinaciju za sva godišnja doba. Posebna atraktivnost je blizina mora i granice za vikend turiste. Idealno za miran odmor i bijeg od užurbane svakodnevice. Cijena izuzetna. Prilika!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga