Ovaj oglas je istekao!

ROVINJ: 150 M OD PLAŽE, LUKSUZNI PENTHOUSE UKUPNE POVRŠINE 376 m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 750 puta
Šifra oglasa: 4875618

Cijena:
890.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 291,07 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2014
Ulica: Matije Vlačića Ilirika
Detalji o nekretnini
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Tel.: 092 35 45 200 (Đurđica) e-mail: [email protected]
Ovaj kvalitetno građen (2014. godine) penthouse s pogledom na more i staru jezgru grada nalazi se u Rovinju, gradu koji teži izvrsnosti, (naselje Saltiera), 150 metara je udaljen od plaže a u krugu od kilometar nalaze se svi mogući sadržaji.
U zgradi dvokatnici od pet stanova, on zauzima cijeli drugi kat i visoko potkrovlje (ukupno 251,90 grijane površine). S pripatcima(garažom, VPM i spremištem) podne površine je 367,05 m2).
Drugi kat sastoji se predvorja, hodnika,  velikog dnevnog boravka (77 m2) otvorenog koncepta, s kuhinjom i blagovaonicom koji se nastavlja na terasu, tri  spavaće sobe  a svaka  ima pridruženu kupaonicu, walk-in ormara, toaleta za goste i unutarnjeg stepeništa.
U visokom potkrovlju (podignute bočne strane na visinu 2 metra) nalazi se predsoblje, još jedna spavaća soba  s kupaonicom, spremište (22 m2) te welness zona koja uključuje saunu, jacuzzi za četiri osobe i sunčalište na terasi od 47 m2 s pogledom na more.
Stanu je pridruženo vanjsko parkirno mjesto te garaža u podrumu zgrade površine 28 m2.
Materijali koji su korišteni pri uređenju i oprema su višeg kvalitetnog standarda. Vanjska stolarija je aluminjska (termopan) a unutarnja drvena. U svim kupaonicama je postavljeno podno električno grijanje. dok cijeli ostali prostor griju/hlade osam klima split sistema (Mitsubishi). Visina prostorija je oko tri metra te su one prozračne i svijetle. 
Kvalitetni namještaj od poznatih proizvođača je gratis (osim osobnih stvari) i nije u kupoprodajnoj cijeni.
Ova rijetka nekretnina moža se koristiti  kao ljetnikovac za veću obitelj  a može biti i značajan izvor prihoda ukoliko bi se upotrebljavala u turističke svrhe.
Nije potrebno dodatno uređenje jer je nekretinina u izvrsnom stanju te se novi vlasnik može odmah useliti.
Cijena je fiksna.