PRIVLAKA- NOVOGRADNJA 90 METARA DO MORA. 2 SPAVAĆE SOBE. 2 KUPAONICE. VRT.

NIX nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  098/517-985, 095/395-4140

Oglas je aktivan od 24.01.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5615421

Cijena:
316.296 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 87,86 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

PRIVLAKA - APARTMANI 90 METARA DO MORA!
Predstavljamo vam vrhunski projekt novogradnje u Privlaci kod Zadra. Projekt se sastoji od 10 luksuznih stanova koje odlikuje komfor, vrhunska kvaliteta gradnje te izuzetno atraktivna lokacija u neposrednoj blizini mora. U ponudi su stanovi dvosobni i trosobni kvadrature od 54 m2 do 108 m2. Svakom stanu pripada vanjsko parkirno mjesto.
Zgrada je koncipirana tako da svaka etaža ima 4 stambene jedinice od kojih su 2 stana dvoetažna s krovnim terasama. Prizemlje se sastoji od dvosobna  4 stana kojima pripadaju vrtovi koji će biti uređeni u mediteranskom stilu. Gradnja se radi prema najvišim standardima i koriste se visokokvalitetni materijali i oprema. Keramika, parketi  i sanitarije visoke kvalitete renomiranih proizvođača.  Vrhunska vanjska stolarija s električnim roletama i ugrađenim zaštitama od komaraca. Fasadna izolacija je 10 cm.  Sve prostorije su opremljene klima uređajima, te podnim grijanjem koje se postavlja u cijeli stan osim u spavaće sobe.
Prvi kat se sastoji od 2 trosobna stana i 2 dvoetažna stana (dnevni dio), dok su na drugom katu također 2 trosobna stana i spavaći dio dvoetažnih stanova. Stanovima na drugom katu i dvoetažnim stanovima pripadaju krovne terase odnosno zona za uživanje i opuštanje.  Stanovi su tako pozicionirani da svi stanovi imaju pogled na more. Velike natkrivene terase i krovne terase, te uređeni vrtovi svim stanarima osiguravaju privatnost i prostor za uživanje u predivnom pogledu, zalasku sunca i šumovima valova koji nose miris mora i soli.
Stanari imaju direktan pristup na plažu koja je udaljena samo 90 metara od zgrade. 
Planirano useljenje predviđeno je za lipanj 2025. godine.
Stan oznake S3  nalazi se u u prizemlju i sastoji se od dvije komforne spavaće sobe od kojih je jedna dječja/gostinjska soba, a  druga spavaća – master bedroom koja ima vlastitu kupaonicu. U nastavku stana su hodnik,  kupaonica, veliki dnevni boravak s open space kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu lođu  i u vrt.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga