PRIVLAKA-JEDINSTVENA LOKACIJA! PANORAMSKI POGLED NA MORE!

NIX nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/517-985, 095/395-4140

Oglas je aktivan od 07.03.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5775522

Cijena:
405.450 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 72,08 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2024
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Oprema nekretnine
  • telefon
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

U najljepšem predjelu Privlake, uz samo more i šum valova, rađa se novi koncept luksuznog stanovanja! 
Projekt novogradnje na neponovljivoj lokaciji koja je s 3 strane okružena morem, nudi budućim stanarima stanovanje u 2 stambene zgrade s ukupno 18 stambenih jedinica. Projekt je koncipiran kako bi stanarima pružio, osim luksuzne gradnje, potpunu privatnost i komfor. Svaki stan ima pogled na more iz svih prostorija. Stanovima u prizemlju pripada vrt. Svakoj stambenoj jedinici pripadaju parkirna mjesta smještena uz zgradu. 
Zgrade se grade prema visokim standardima gradnje:
-armirano betonska konstrukcija, pregradni zidovi - blok opeka 10 cm
-toplinska izolacija mineralnom vunom od 10 cm, završna fasada silikatnom žbukom
-PVC/aluminij profili vanjske stolarije, 3-sloja izo stakla
-protuprovalna/protupožarna/protudimna vrata 
-zaštita od sunca rolatema i žaluzinama 
-parketi i keramika visoke kvalitete
KONCEPT ZGRADE: 
PRIZEMLJE - 4 stambene jedinice od kojih je jedna dvoetažna
PRVI KAT - 3 stambene jedinice + druga etaža stana iz prizemlja 
DRUGI KAT - 2 stambene jedinice. 
Stan S1 nalazi se u prizemlju zgrade i hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, blagovoanice, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivene loggie. 
Predmetni stan S2 ukupno netto korisne površine 72,08 m2 koji se nalazi u prizemlju zgrade te se sastoji od ulaznog prostora, jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na terasu i vrt! 
Stan S4 nalazi se u prizemlju te se sastoje se od hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice i velike loggie. 
Stan S3 je dvoetažni stan koji se nalazi u prizemlju i na prvom katu. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, hodnik, kupaonica i prostrana loggia. Na prvom klatu su hodnik, kupaonica i dvije spavaće sobe. 
Stan S5 ukupne površine 88,68 m2 nalazi se na prvom katu zgrade te se sastoji od ulaznog prostora, dvije prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice (od kojih jedna spavaća soba ima svoju vlastitu), kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na prostranu terasu! 
Stan S7 ukupne površine 74,14 m2 nalazi se na prvom katu zgrade te se sastoji od  hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivene loggie. 
Stan S6 ukupne površine 63,38 m2 nalazi se na prvom katu te je formiran kao jednosoban stan koji se sastoji od hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, jedne spavaće sobe s kupaonicom i komforne loggie sa prekrasnim pogledom na more!
Stan S8 ukupne površine 133,28 m2 nalazi se na drugom katu zgrade te se sastoji od ulaznog prostora, tri prostrane spavaće sobe (14 m2m 15,08 m2 i 16,44 m2), tri kupaonice (dvije spavaće sobe imaju svoju vlastitu kupaonicu), kuhinje, blagovaonice i komfornog dnevnog boravka sa izlazom na terasu sa koje se pruža jedinstven pogled na more sa tri strane!
Stan S9 ukupne površine 112,70 m2 nalazi se na drugom katu te se sastoji od ulaznog predprostora, tri komforne spavaće sobe (12,15 m2, 11,78 m2 i 11,78 m2), tri kupaonice (od kojih dvije spavaće sobe imaju svoju vlastitu), kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu!
KUPAC NE PLAĆA POREZ NA PROMET NEKRETNINAMA!
USELJIVO KRAJEM 2024. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga