Prekrasan dvoetažan stan u centru grada, Šibenik

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas je aktivan od 30.04.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5853767

Cijena:
385.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 137,00 m²
Detalji o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasan namješten stan u kući, centar Šibenika. Nalazi se u srcu Šibenika, pružajući vam kvalitetno stanovanje s predivnim pogledom na grad i kanal svetog Ante. Stan je pažljivo osmišljen s modernim detaljima i sofisticiranom estetikom, stvarajući atmosferu ugode i elegancije. Sastoji se od otvorenog prostora u prizemlju te kombinira dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, stvarajući idealno okruženje za druženje i zabavu. U prizemlju se još nalaze dvije spavaće sobe, kupaona, ostava te manji hodnik. Iz jedne spavaće sobe je izlaz na manju terasu. Drvenim stepenicama se ide u visoko potkrovlje, gdje se nalaze još dvije spavaće sobe, kupaona te prekrasno uređena terasa s pogledom na grad te more. Stan se prodaje namješten.
Stan je opremljen s visokokvalitetnim izolacijskim materijalima i energetski učinkovitom stolarijom, osiguravajući udobnost uz minimalne troškove. Također postoji mogućnost parkiranja na javnoj površini.
Grad Šibenik je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, impresivnoj katedrali sv. Jakova i živopisnim srednjovjekovnim uličicama koje oduzimaju dah. Idealan je za obiteljski život tijekom cijele kalendarske godine.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom prekrasnom stanu i rezervirali svoj privatni razgled.



ID KOD AGENCIJE: 761

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga