Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Podaca: Moderan apartman 3-S (64 m2), pogled na more, novogradnja

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Podaca, Gradac, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 562 puta
Šifra oglasa: 5359053

Cijena:
183.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 63,55 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderno uređen apartman u pitoresknom dalmatinskom mjestu Podaca, 400 metara od prekrasne šljunčane plaža i s otvorenim pogledom na more. Apartman se nalazi u novogradnji s ukupno 11 stambenih jedinica. Atraktivna lokacija u mirnom dalmatinskom mjestu, udaljenom 35 km od grada Makarske, 17 km od grada Ploče i u blizini svih potrebnih sadržaja.
 
Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima. Fasada će biti izvedena od stirpora 10 cm, dok će podovi svih prostorija biti obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama. Stolarija PVC, aluminijske rolete, stakla troslojna s nisko energetskim premazom. Vanjski zajednički prostori biti će primjereno hortikulturno uređeni s niskim i visokim raslinjem.
 
Grijanje i hlađenje u dnevnom boravku i svim spavaćim sobama odvijat će se preko klimatizacijskog sustava sa zidnom jedinicom, u kupaonici će biti smješteni električni bojler 80l za pripremu potrošne vode. Protuprovalna vrata sa zvučnom izolacijom, bijela unutarnja stolarija, svaki stan ima zasebna brojila za potrošnju električne energije i vode. Predviđeni energetski certifikat je A razreda.
 
Poznata po prekrasnim plažama, miru borove šume i domaćoj kuhinji koja nudi tradicionalne dalmatinske gurmanske specijalitete, zajedno s nekoliko atraktivnih odredišta za dnevne izlete, Podaca je poželjno mjesto za ljetni obiteljski odmor.
 
Vrhunska gradnja i moderno uređenje uz blizinu prekrasne plaže i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor. Ovi apartmani nalaze se 33 km od ulaza na autocestu A1, i u neposrednoj su blizini parka prirode Biokovo te nacionalnog parka Mljet.
 
OPIS STANA:
Stan S-6 - 1. kat - stambena površina 56,12 m2 (2 spavaće sobe + 1 kupaonica) + lodja (6,58 m2) + vanjsko parking mjesto; neto obračunska površina 63,55 m2 = 183.000 EUR
 
Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
Datum useljenja: 04/2024
www.sanpatrik.eu