Otok Murter: Luksuzan 3-S apartman, prvi red do plaže, pogled na more

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Murter, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 01.07.2023.
Oglas pregledan: 540 puta
Šifra oglasa: 5323957

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 87,48 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaju se luksuzno opremljeni apartmani u Betini na otoku Murteru, prvi red do mora, 5 metara od lijepe šljunčane plaže, u novogradnji - urbanoj vili sa šest apartmana i pogledom na more. Atraktivna destinacija na mirnom dijelu otoka uz predivne plaže i očaravajuće prirodne ljepote, udaljena 1h vožnje od zračne luke Zeumnik, a u blizini Zadra, Šibenik i dva nacionalna parka.
 
Apartman A1 nalazi se na 2. katu vile i sastoji se od: hodnika, dvije spavaće sobe (13 m2), kupaonice, WC-a, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, natkrivene terase (13,50 m2) s pogledom na more, vanjskog parking mjesta te spremišta u podrumu, ukupne neto obračunske površine 87,48 m2. U zajedničkom dvorištu ove urbane vile nalazi se ljetna kuhinja s plinskim roštiljem za sve suvlasnike, dok se u podrumu nalazi mala fitness dvorana.
 
Prilikom gradnje poštovali su se najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima kao što su: kvalitetna stolarija (aluminij i PVC), rolete s električnim griljama i komarnicima, protuprovalna i protupožarna vrata, podno grijanje, svaka soba i dnevni boravak opremljeni su klima uređajem i TV priključkom, nadzorna kamera na terasi, moderne sanitarije (Villeroy & Boch, Hansgrohe) te talijanska keramika Pastorelli. Stanovi imaju ugrađenu predinstalaciju za SmartHome sustav.
 
Otok Murter danas je značajna turistička destinacija s brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima, prirodnim plažama i nenaseljenim otocima u neposrednoj blizini. Najviši vrh iznosi tek 125 metara nadmorske visine, otok se smjestio u šibenskom akvatoriju i mostom je spojen s kopnom. Murter se može smatrati svojevrsnim ulazom u poznati Nacionalni park Kornati, skupinu otočića koji izgledaju kao biseri posuti u moru koji oduzimaju dah svakom posjetitelju.
 
OPIS APARTMANA:
Apartman A1 - 2. kat - stambena površina 74,73 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + natkrivena terasa (13,50 m2) + ostava (5 m2) + vanjsko parking mjesto, sve neto obračunske površine 87,48 m2 = 520.000 EUR
 
Kupac ima mogućnost dodatne kupnje garažno parkirno mjesto uz nadoplatu od 45.000 EUR.
 
Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
 
Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + pdv.
U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje tijekom cijelog procesa.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga