Molat- 45+45 stambeni prostor + ljetna kuhinja i terasa

Lokacija  Molat, Zadar - Okolica, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/465-890

Oglas je aktivan od 09.04.2024.
Oglas pregledan: 558 puta
Šifra oglasa: 5617528

Cijena:
180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Vikendica
Stambena površina: 90,00 m²
Broj soba: 1
Godina izgradnje: 1930
Tip gradnje: starogradnja
Moguća zamjena: Da
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • dobro
Garaža
  • javni parking
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • vlasnički list
Grijanje
  • klima uređajem s grijanjem

Opširnije o oglasu

Prodaje se kuća u nizu (prizemlje, kat (45m2) + dijelom natkriven dvorišni prostor ,ljetna kuhinja (20 m2 ) s otvorenom terasom od 25m2 ( bez pogleda na more).
Nekretnina se nalazi u samom centru naselja Molat, u neposrednoj blizini glavnog trga. Plaže su udaljene 8 minuta laganog hoda.
Nekretnina se sastoji od spavaće sobe, kupaonice te kuhinje i dnevnog boravka. Prostor je klimatiziran a vodom se snabdijeva iz vlastitog spreminka (šterne- s obzirom na položaj nekretnine ( centar naselja koje nema gradski vodovod , vodu iz šterne dijeli s susjednom nekretninom koja posjeduje mjerač potrošnje vode, te nije problem oko dogovora u vezi potrošnje).
Iz kuće se izlazi na zajedničko dvorište, a vlastiti vrt sa natkrivenom nadstrešnicom (ljetna kuhinja i dnevni boravak) i otvorenom terasom iznad šterne nalazi se preko puta navedene nekretnine.
Parkirno mjesto osigurano je dvije minute hoda od kuće. Naime, parking je osiguran pored crkve za sve otočane koji imaju nekretninu u naselju a bez vlastitog parkinga.
Plaže su pješčane, okružene borovom šumom ili pak kamene ovisno o željama .
Na otok se dolazi trajektom ili katamaranom, a sam otok nudi beskrajne mogućnosti za aktivan odmor( pješačenje, trčanje, biciklizam , kajak, ribolov).Otok je prava oaza za djecu i kad opisujemo otok uvijek kažemo da djecu dovedete na otok i pokupite ih na kraju odmora jer nema za njih nikakvih opasnosti ( nema automobilskog prometa, malo je turista, svi se međusobno dobro poznaju. Pored plaže nalazi se veliko dječje igralište kao i veliko ograđeno igralište za nogomet ili košarku.
U naselju se nalazi i dućan koji uz trgovine u samoj luci omogućuje nabavu svježeg voća , povrća , otočkog maslinovog ulji svega ostalog potrebnog za svakodnevni život.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga