Garsonjera, odlična lokacija u centru Splita, neto površina 17,38 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Split, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 28.12.2023.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5589711

Cijena:
149.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Garsonjera, odlična lokacija u centru Splita, neto površina 17,38 m2
Garsonjera, Splita centar, neto površina 17,38 m2

Ova potpuno renovirana garsonjera smjestila se u samom centru grada Splita, omogučavajući jednostavan pristup svim važnim sadržajima za život kao i živopisnom gradskom životu.

Nalazi se na visokom prizemlju koje osigurava praktičan pristup s istočne strane kuće, a zbog nagiba terena sa zapadne strane, garsonjera se pruža na etaži prvog kata i ima pogled na lijepi dvor.

Garsonjera ima neto površinu od 17,38 m2, pružajući udoban i funkcionalan prostor za život ili turističji najam.

Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, prostor je jako dobro i praktično iskorišten i uključuje preduzlaz, dnevni prostor, kuhinju i kupaonicu s toaletom. Omogućen je i pristup i korištenje zajedničkog dvorišta.

Prostor je u potpunosti renoviran 2020. godine, pružajući svježu i modernu atmosferu, a zbog svoje orjentacije istok - zapad, obiluje prirodnom svjetlošću tijekom cijelog dana što doprinosi ugodnom životnom ambijentu.

Stan ima direktan izlaz na ulicu, čineći ga pogodnim kako za stambeni tako i za poslovni prostor. S obzirom na veličinu i funkcionalnost, također je idealna i za turistički najam. Kao studio apartman za dvije osobe studio A2, već je uhodan u poslovanju, pružajući dodatnu vrijednost budućem vlasniku.

Mogućnost besplatnog parkiranja na javnoj površini ispred samog ulaza u stan je dodatna prednost koja uvelike olakšava svakodnevni život i boravak u stanu, međutim parkirno mjesto nije moguće rezervirati.

Vlasništvo je uredno, a stan je etažiran što doprinosi sigurnosti i transparentnosti kupnje.

Ova garsonjera predstavlja izvrstan spoj praktičnosti, stila i lokacije, nudeći svojim stanarima ugodan životni prostor u samom centru Splita, nadohvat poznate splitske rive i Dioklecijanove palače.

Smješten na obali Jadranskog mora, Split je jedan je od najljepših gradova u Hrvatskoj. Poznat po svojoj bogatoj povijesti i prekrasnoj arhitekturi, predstavlja spoj tradicije i suvremenog života.

Grad je to nevjerovatne stmosfere, uskih ulica, kamenih kuća i živopisnih trgovina.
Posebna atrakcija je Dioklecijanova palača, dobro očuvan rimski kompleks koji je uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštinae.

Split je i sveučilišni centar te gospodarsko središte Dalmacije.

Obiluje prekrasnim plažama, kristalno čistim morem i suncem koje ga obasjava tijekom cijele godine. Brojni kafići, restorani i trgovine pružaju raznovrsne mogućnosti za uživanje u lokalnoj kuhinji i kupovini.

S bogatim kulturnim događanjima, živopisnim nočnim životom i gostoljubivim stanovnicima, Split je izuzetno popularan grad kako za stanovanje tako i za turizam.

Do zračne luke je svega 20 km, a do izlaza na autoput A1 je 19 km.

Gradovi u blizini: Šibenik,Trogir, Kaštela, Makarska, Dubrovnik

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga