Apartman, Krk, 78.00 m2, supermoderna novogradnja!

Loreta usluge d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krk, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3866-844, 098/915-5643

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5774924

Cijena:
420.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 78,31 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasan stan u dvojnoj urbanoj vili u mjestu Krk na otoku Krku.Stan je neto površine 78,31 m2 i nalazi se u prizemlju zgrade.
 
 
Sastoji se od:Hodnik – 4,48 m2WC – 1,80 m2Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica – 26,99 m2Hodnik – 3,94 m2Kupaonica – 4,40 m2Spremište – 3,12 m2Spavaća soba 1 – 13,91 m2Spavaća soba 2 – 10,54 m2UKUPNO: 71,85 m2Terasa – 26,09 m2 (koef. 0,25) 6,52 m2 netoSVEUKUPNO: 97,69 m2 stvarne površine – 78,31 m2 neto
 
 
Ulaz je u prizemlju sa sjeveroistočne strane. Ulazi se u hodnik iz kojeg se pristupa drugom hodniku, WC-u te prostoru dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice.Prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice ima kliznu stijenu na jugoistočnoj i sjeveroistočnoj fasadi preko koje pristupa vanjskoj terasi.Iz drugog hodnika se pristupa kupaonici, spremištu i dvjema sobama. Obe sobe imaju prozor na sjeveroistočnoj fasadi.Zgrada je projektirana kao samostojeća, a sastoji se od četiri stambene jedinice.
Uz sjeverozapadnu stranu čestice prolazi prometnica na koju je ista priključena pješačkim i kolnim pristupom.Temelji su armirano-betonskaploča debljine 35 cm.Konstrukcija zgrada je sustav monolitnih AB ploča debljine 20 cm.Zidovi stubišta i između stanova su monolitni armiranobetonski.Svi unutarnji pregradni zidovi su od žbukanih gipskartonskih zidova debljine 10 cm.
Krovište je ravna armiranobetonska ploča debljine 20 cm s na nju postavljenim betonom u padu; izolirana je slojem hidroizolacije na bazi TPO-a, gotekstila i šljunkom, ukupne visine 15 cm.Vanjski zidovi su izolirani s 10 cm toplinske izolacije mineralne vune, a završni sloj pročelja je Demit fasada.Očekivani energetski razred je A+Svi prostori imaju odgovarajuću toplinsku i hidroizolaciju, a također i izolaciju od buke.
 
 
Građevina i njezine instalacije za grijanje, hlađenje, osvjetljenje i provjetravanje su projektirane tako da količina energije koju zahtjeva ostane na niskoj razini uzimajući u obzir korisnike i klimatske uvjete smještaja građevine. Građevina je također projektirana energetski učinkovito.Vanjska stolarija je PVC s low-E dvostrukim IZO staklima i prekinutim toplinskim mostom.Vanjska zaštita od sunca izvedena je ugradnjom aluminijskih roleta s električnim podizačima.Ulazna vrata su protuprovalna.Sva unutarnja vrata su drvena s dovratnicima u širini zida.Zgrada ima portafon.
 
 
Komunikacija stanova je omogućena unutarnjim stubištem bez dizala.Stan ima trostranu orijentaciju (istok – jug – zapad) i pogled prema moru (južna strana), kao i izlaz na terasu.Podna obloga je visokokvalitetna keramika.Sanitarna oprema je proizvođača Grohe i/ili jednakovrijedna.Izvor toplinske i rashladne energije će biti dizalice topline zrak/zrak – multi split sustavi.Unutar građevine su instalacije vodovoda, odvodnje, grijanja i hlađenja, telefona, elektrike i TV antene. Vodovodna instalacija osigurava vodu za sve potrebe. Stan ima zasebno brojilo potrošnje električne energije i vode.Smještaj vozila je omogućen na vanjskim parkirnim površinama, stanu pripadaju dva nenatkrivena parkirna mjesta.Neizgrađeni dio eksterijera zgrade uređen je raslinjem karakterističnim za podneblje.Sve vanjske prohodne podne površine su popločane.Kolna površina i prostor parkinga su izbetonirani.Ulična ograda izvest će se do maksimalne visine 1,10 m.Teren oko zgrade, terase i potporni zidovi izvedeni su tako da se otjecanje oborina ne odvija na štetu susjednih čestica i zgrada.Stan u prizemlju ima pripadajuće spremište te dobiva na korištenje cca 100 m2 zajedničkog vrta.U prodajnu cijenu nekretnine uključeno je sve navedeno.Za ovaj stan postoji mogućnost izgradnje bazena po dogovoru, uz nadoplatu.
 
 
Lokacija zgrade je cca 250 m od mora.Stan ima nezaklonjen prekrasan pogled na more.Zgrada je na odličnoj lokaciji u mirnoj, slijepoj ulici.Najbliža šljunčana plaža, Plav, povezana je asfaltiranom cestom te dostupna automobilom, biciklom ili pješice a osigurani su i hrana, piće, WC i tuš.Svi potrebni sadržaji dostupni su u Krku.Grad Krk je odlično prometno povezan trajektnim i autobusnim prometom.Najbliži aerodrom je u 50 km udaljenoj Rijeci.Ova izvrsna nekretnina zbog svoje sjajne lokacije pružiti će Vam vrhunski odmor, a odlična je i kao investicija za iznajmljivanje.Svakako pogledajte!
 
 
Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 - 5643 ( Ivan )
 
 
LORETA NEKRETNINELoreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 - 844Zagrebačka cesta 100a, 10 000 Zagrebwww.loreta-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga