Ovaj oglas je istekao!

Potražnja nekretnina u Zagrebačkoj županiji

Lokacija  Klinča Sela, Zagrebačka

Telefon  095/367-8877

Oglas pregledan: 1128 puta
Šifra oglasa: 5195528

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta
  • Vikendica

Opširnije o oglasu

Iz razloga promjene trenda i promišljanja potencijalnih Kupaca, pri kupnji o odabiru nekretnine, došlo je do povećane potražnje za kućama i vikendicama.
Nastavno na navedeno u našoj bazi imamo veliki broj nama poznatih potencijalnih Kupaca koji potražuju vikendice i kuće za kupnju na području Zagrebačke županije.
Vodeći se tom potražnjom a iz razloga kako bismo pružili široku paletu mogućnosti za postojeće klijente, potražujemo u posredovanje veći broj nekretnina.
Ukoliko imate namjeru i/ili ste već u prodaji nekretnine, molimo kontaktirajte nas telefonski: 095 367 88 77, elektroničkom poštom; [email protected] ili [email protected]
Vašu nekretninu uvrstiti ćemo u katalog za razmatranje, pri odabiru Kupaca.
S naše strane jamčimo, osim plasmana u našem katalogu, kvalitetno, savjesno oglašavanje, na našoj web stranici, oglašavanje na domaćim i stranim platformama za prodaju nekretnina, što će Vam skratiti vrijeme prodaje Vaše nekretnine pritom uz najnižu agencijsku proviziju.
Tvrtka CRO-INVEST, licencirani je posrednik te jamči visoki kvalitetu usluge i odgovornosti za svoj proaktivan terenski, uredski i drugi posrednički rad u cijelom procesu kupoprodaje nekretnine.
Odabirom naše Agencije CRO-INVEST-a odabrali ste profesionalnog i stručnog partnera a sebi osigurali jednostavan i brz proces prodaje Vaše nekretnine bez neizvjesnosti i stresa.