Mountain bike - mtb giant, giant fathom 29 1 metallic black L

Lokacija  Travno, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb

Telefon  099/455-5385

Oglas je aktivan od 16.04.2024.
Oglas pregledan: 258 puta
Šifra oglasa: 5043825

Cijena:
1.650 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

GIANT FATHOM je maksimalni izraz ove potpune predanosti, kombinacija svakog iskustva, ukusa, instinkta, vještine i znanja Giant tehničara.
To je savršen bicikl za svaku vrstu biciklista i svaku vrstu rute, jer pravi biciklisti nisu "specijalizirani": oni zaslužuju i traže bicikl koji može ući i sići s istim stilom, napadati svaki zavoj i omogućiti vam izrazite svaki Watt tjelesne snage do konačnog sprinta.
Svladavajte strme uspone uz glatku učinkovitost kotrljanja, spuštajte se niz niz staze uz stabilnost i brzinu. Ovaj aluminijski hardtail 29er ima progresivnu geometriju staze, plišanu suspenzijsku vilicu i držač sjedala s kapaljkom za samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svoju singletrack igru.
Izgrađen na ALUXX SL aluminijskom okviru, Fathom 29 ima ažuriranu geometriju koja proizvodi stabilnu kvalitetu vožnje za izazovne XC staze. Okvir je optimiziran za suspenzijsku vilicu od 130 mm za glatku kontrolu na nizbrdicama. Ažurirani Giant WheelSystem dolazi s već postavljenim gumama bez zračnica, što olakšava iskusiti dodatnu učinkovitost i kontrolu, uz smanjeni rizik od izbočina na tehničkom terenu.
*Bicikl je potpuno nov, na Vašu adresu dolazi dobro zaštićen i zapakiran u kutiji, 95% složen. U prilogu Vam šaljem jamstveni list za Vaš bicikl.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga